2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به پشتیبانی با ی گوشی دیگه پیام بدید بگید هک شدم از اکانتم سو استفاده کردن ایدی خودتون رو بدین از تع ...

زدم میگه با یه شماره دیگه بیا

ولی پیج کاریم داخل اونه

صدسال هم با شماره دیگه نمیخوام برم داخلش

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

ایدی تون رو دادید مگه میشه من خودم اینکا رو کردم آزاد شدم از،تعلیقی

اره چند بار دقیقا همون متن رو فرستادم

زنگ زدم روبیکا میگه دیگه همشون تعلیق دائم

موقت نیس

تو جدیدا این کارو کردی؟

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بله 

شما میدونی چرا تعلیق شدی؟

بله 

برای من پیام بدی ازاد میشه؟🙏

شما میدونی چرا تعلیق شدی؟

منو واقعا هک کردن 🫤

خوب شد بلد بودم ولی خوب اونا رفتن با تکانت من معلوم نیست چی چیا فرستادن طرف که بیاد گزارش بده ۵ نفر گزارش بدن تعلیق میشم ۵، ۶ ماه بود اکانتم تعلیق شده بود خوب شد روبیکا حذفم نکرد

به من خیلیا پیام دادن ولی آزاد نشد🥲 دوروغه

نه منظورم درخواست ب روبیکا بدی

ایدی مو بدی

آها بله 

بزار بگم چرا رباطشون تشخیص اشتباه داد

من تو روبیکا یه کانال فیلم و سریال گزاشتم

سریال ایرانی بدون مشکل اپلود کردم داخلش

قسمت هاش پشت سر هم نبود

گفتم درستش کنم

اومدم چند تا فیلم رو با هم فرستادم

برای خودم

یعنی پیام های ذخیره شده

مشکل رفع کردم

دوباره فرستادم تو کانال

یهو از روبیکا پرید بیرون😑

خیلی بی انصافی بود

من از کجا میدونستم مشکل داره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز