هیلام مدیر عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 4321 عنوان دانشگاه هنر چرا اونطوریه؟؟؟!!! | مشاهده متن کامل بحث + 2778 بازدید | 46 پست هفته پیش تهران بودیم سمت دانشگاه هنر کار داشتم دانشجوها خیلی عجیب و غریب شدن !! مثلا همشون سیگار میکشیدن ...نمیگم قبلا سیگاری نداشتیم اما الان خیلی خیلی زیاد شده بدون استثنا همشون سیگار داشتن 🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜 1402/04/26 | 02:00 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانه،نیکی،هستم75 عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 11155 خوش به سعادتت خانوم😃 نامزد بودم و سختگیر شاید اگه نبودم ساقی میشدم🌝 دیگه وا نمیشه این در،صبح نمیشه این شب...
هیلام مدیر استارتر عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 4321 من هنوز دانشگاه نرفتم ولی اگر برم عمرا این کارارو نمیکنم عمرا مهم اینه دوستت کی باشه موفق باشی انشالله😍😘 🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜
بارانم۲۶ عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 3143 اره چندتا پست بالاتر گفتن ک متاسفانه پزشکی هم همینطوره 😐 اون سالی که من دانشجو بودم اینطوری نبود دوسال پیش رفتمسمت دانشگاه دخترا سیگار میکشیدن پسرای۱۵ساله هم میکشیدن توخیابون بافرم مدرسه بودن😨😰😥 درحدی که من به شوهرممیگفتم دوس ندارم بچمپسرباشه سیگاری بشه چیکار میکنممنالان که دیگه قطعا خییییلی بیشتر شدن....
candy_03 عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 2443 مهم اینه دوستت کی باشه موفق باشی انشالله😍😘 ممنون من همیشه دوست سالم انتخاب میکنم اگه خوب نباشن نمیگردم باهاشون اصلا
هیلام مدیر استارتر عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 4321 اگه از رو ادا نباشه بعضیا به خاطره افسردگی سیگار میکشن نمونش خودم سیگار برای چند دقیقه مغزمو آروم می ... نه این آمار اصلا با این استدلال قانع کننده نیست یجایی کج رفتیم که شده این اصلی ترین چیزارو ول کردیم چسبیدیم به فرعیات نتیجش شد این روزا 🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜
هیلام مدیر استارتر عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 4321 مثل این پسره محمد صادقی که دانشجو هنر و رشته تئاتر بود ، خیلی هم قیافه عجیب غریبی برای خودش درست کرد ... اره اون مدلیش زیاده تو پارک دانشجو 🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜
هیلام مدیر استارتر عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 4321 نامزد بودم و سختگیر شاید اگه نبودم ساقی میشدم🌝 🤣🤣🤣 باید تو گینس ثبتت کنیم 🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜
بارانم۲۶ عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 3143 مثل این پسره محمد صادقی که دانشجو هنر و رشته تئاتر بود ، خیلی هم قیافه عجیب غریبی برای خودش درست کرد ... چرا دستگیرش کردن؟
هیلام مدیر استارتر عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 4321 اون سالی که من دانشجو بودم اینطوری نبود دوسال پیش رفتمسمت دانشگاه دخترا سیگار میکشیدن پسرای۱۵ساله ه ... انقدر که فکرم درگیره این مسئله شده بفکر افتادم با دوستم که جامعه شناسه تحقیق کنیم شاید مفید واقع شد یه روزی 🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜
بارانم۲۶ عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 3143 انقدر که فکرم درگیره این مسئله شده بفکر افتادم با دوستم که جامعه شناسه تحقیق کنیم شاید مفید واقع شد ... 👌👏
maryamhana عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 30643 توی دانشکده فنی خیلی سال پیش این مسئله رایج بودسیگار کشیدن کار اشتباهیه اما خیلی کم پیش میاد که بینش دانشجوی یه دانشگاه تاپ انقدر ضعیف باشه که سیگار براش سرآغاز اعتیاد بشه
آآززااددببااننوو عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 2154 اما الان کلی مواد محرک اومده بیشترشونم درگیر شدن یعنی بعدا میشه اونارو گذاشت کنار و عادی زندگ ... من فکر نمی کنم بیشترشون درگیر مواد مخدر باشند... این آمار رو از کجا دارید؟
hana818 عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 926 نه این آمار اصلا با این استدلال قانع کننده نیست یجایی کج رفتیم که شده این اصلی ترین چیزارو ول ... ما جایی کج نرفتیم بالادستیا کج رفتن نتیجش شده جوونای افسرده که هیچ امیدی به آینده ندارن با این اوضاع بیکاری و بی پولی
هیلام مدیر استارتر عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 4321 توی دانشکده فنی خیلی سال پیش این مسئله رایج بود سیگار کشیدن کار اشتباهیه اما خیلی کم پیش میاد که بی ... متاسفانه بچه های الان فرق دارنیبار از نزدیک ببینید و در موردشون بشنوید خودتون متوجه میشید 🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜
هیلام مدیر استارتر عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 4321 من فکر نمی کنم بیشترشون درگیر مواد مخدر باشند... این آمار رو از کجا دارید؟ کافه رفته بودم مشتری هاشون اکثرا از اونجا میان صاحبش آشنای همسرمه ایشون میگفتن 🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜