مهرنوش۹۹ مدیر عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 627 عنوان کنکوریا | مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 39 پست عزیزان من کتاب تست بدون درسنانه میخوام میگن خیلی سیز خوبه ولی درسنانه داره الان خوندم که کتاب فصل ازمون خیلی سبز بدون درس نامه استمیخوام بدونم کتاب خیلی سبز تستش با فضل ازمون خیلی سبز فرق داره؟ 1402/04/25 | 20:48 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
alavi____mina عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 699 میگن فصل ازمون تساش کامل نیست؟ یعنی چی تستاش کامل نیست؟من فصل ازمون زیست شناسی استفاده کردم مشکلی نداشت
مهرنوش۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 627 یعنی چی تستاش کامل نیست؟ من فصل ازمون زیست شناسی استفاده کردم مشکلی نداشت نمیدونم ریاضی هم کتاب تست فصل ازمون داشتی؟
_fantastic_ عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7714 همین مشکلم کتاب تست بدون درسنامه است چه کتابی خوبه؟ چرا از درسنامه فرار میکنی؟در این باره متاسفانه اطلاع ندارم💜 مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
مهرنوش۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 627 چرا از درسنامه فرار میکنی؟ در این باره متاسفانه اطلاع ندارم💜 اخه جزوه دارم
alavi____mina عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 699 نمیدونم ریاضی هم کتاب تست فصل ازمون داشتی؟ ریاضی نهزیست و شیمی داشتمریاضی موج آزمون داشتم
جوجو_خودتون عضویت: 1399/04/08 تعداد پست: 3564 من اینو بهت بگم ولیببین مهم نیست درسنامه داشته باشه یا نه باید تستای خوبی داشته باشهبپا یوقت درسنامه نداشتنو فدای کیفیت کتاب و تستاش نکنیخب اصلا درسنامه هم ک داشته باشه خب تو نخونش مگه فکر میکنی قیمتش خیلی پایین تره؟
123_elysian عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 6095 کتاب مهروماه چی میگن تست و درس نانه جداست که فقط تستشو بگیرم؟ مهر و ماه رو واسه چه درسی میخواید؟من واسه ریاضی داشتم دو جلد داشت،یه جلد درسنامه و تست،یه جلد پاسخنامه،بقیه درسارو نمیدونم تعریفی نشنیدم از مهر و ماه رشته تون چیه؟ زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱
مهرنوش۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 627 من اینو بهت بگم ولی ببین مهم نیست درسنامه داشته باشه یا نه باید تستای خوبی داشته باشه بپا یوقت درس ... عزیزم ممنونم یه سوال دیگه هم اینکه من میخوام کنکور۴۰۳بدم حالا کتاب تست چاب ۴۰۳ با کتاب تست چاپ(۴۰۲و۴۰۳) فرق داره