2777
2789
عنوان

بوی زیر بغل

| مشاهده متن کامل بحث + 1378 بازدید | 91 پست
من خیلی وقته استفاده میکنم راضیم اگ قرار بر این باشه که سرطان زاس  نوشابه و خیلی چیزای دیگ هم ...

نوشابه که سرطان‌زا نیست، قندش بالاست...

خب البته خیلی‌ها هم همون نوشابه رو هم نمی‌خورن. ولی خب، اگر چیزی رو از نظر علمی بی‌خطر بودنش رو ثابت کرده باشن ترجیح می‌دم اون رو استفاده کنم 

وگرنه بوی عرق بهتر از مرگه

راستی پودر بچه هم می‌گن خوبه درسته؟ بخاطر تالکی که داره و کلا خشک نگه داشتن پوست

نه ب نظرم

این پودر عرق گیر گیاهیه موندگاریش خیلی زیاده

اون موندگاریش زیاد نیست

My heart is, and always will be, yours.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

زاج سفید ضرر داره ولی مام بدون الکل ضرر نداره دوسه روزم میمونه 

همه چیز ضرر داره 

حتی روغنی که تو غذا استفاده می‌کنیم 

دلیل نمیشه که استفاده نکنیم چون ضرر داره

چیزایی که میتونستن فوق العاده باشن رو خراب کردم فقط چون حالم خوب نبود🥲...۱۴۰۳/۳/۱۹

نوشابه که سرطان‌زا نیست، قندش بالاست... خب البته خیلی‌ها هم همون نوشابه رو هم نمی‌خورن. ولی خب، اگر ...

خب پس روغن هایی که تو غذا استفاده می‌کنیم هم ضرر داره 

خب شما نزن زورت نکردم که عزیزم 

من فقط پیشنهاد دادم😁

چیزایی که میتونستن فوق العاده باشن رو خراب کردم فقط چون حالم خوب نبود🥲...۱۴۰۳/۳/۱۹

جنس لباس هم مهمه 

بعضی لباس ها بوی خیلی بدی میگیرن

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

همه چیز ضرر داره  حتی روغنی که تو غذا استفاده می‌کنیم  دلیل نمیشه که استفاده نکنیم چون ض ...

روغنم بهترش هست که ضررشم کمتره دلیل نمیشه اونی که خیلی مضره استفاده کنیم میتونیم اونی که مواد مضرش کمتره استفاده کنیم زاج علاوه بر سرطانزا زیر بغل توده زیر بغل درمیاره