2777
2789
عنوان

بوی زیر بغل

| مشاهده متن کامل بحث + 1378 بازدید | 91 پست
مام واسپری  ولی چیزای بد بو مثل تره پیاز سیر و..... نخور بدنو بدبو میکنه

ولی اسپری میزنی با بوی عرق قاطی میشه بدتر تند میشه 🤮

چیزایی که میتونستن فوق العاده باشن رو خراب کردم فقط چون حالم خوب نبود🥲...۱۴۰۳/۳/۱۹

موها رو بزنی که دیگه زیاد و زود بو نمیگیره. و اینکه اگر خیلی تپل نباشی که چین زیاد داشته باشه، نباید بو بگیره زود. اگر این طورها نیست، پس باید بری دکتر و مشکل با عطر و مام حل نمیشه. احتمالا عوامل متابولیک و هورمونی باید چک بشه

وقتی ببینم مغزت تعطیله، با نظرت موافقت میکنم و برات آرزوی موفقیت میکنم 😂 حوصله بحث با آدم های کم عقل رو ندارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بادی اسپلش فوق‌العاده خوبی دارم که اونو هم می‌زنم باز زیاد تاثیر نداره... اگه فعالیت زیادی دارین یا خیلی جوشی هستین و تو مواد غذاییتون ادویه‌جات و گرمی زیاد هست، یه مقدار طبیعیه این موضوع

من بادی اسپلش فوق‌العاده خوبی دارم که اونو هم می‌زنم باز زیاد تاثیر نداره... اگه فعالیت زیادی دارین ...

خب زاج سفید بزن 

از عطاری بگیر 

عالیه

چیزایی که میتونستن فوق العاده باشن رو خراب کردم فقط چون حالم خوب نبود🥲...۱۴۰۳/۳/۱۹

عزیزم زاج سفید چطوری روششو میشه قشنگم بهم بگی

از عطاری بخر پودرشو با دست نم دار ، بعد از حموم بمال به زیر بغل 

والا هرچی بزنی شیمیاییه

الان تلویزیون تبلیغ سرملینا رو داره بنظرم خوب میاد

هنوز استفاده نکردم ولی 

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport