2777
2789

دیگه خسته شدم از این همه بدبختی🥺🥺دوس دارم خودکشی کنم اما بیمارستان نیوفتم واقعاااا دیگه خسته شدم 

خدایاااا من بنده ی تو نیستم؟منو نمیبینی‌ 

خُـــــدایا گــیس دالگت چــــات مِـــــهـ                    یکی ها ناو قلبم کرمانشا و نذری🥰❤️‍🩹

کلا با این که خدارو دوست دارم ولی این کلمه که عادل هست رو قبول ندارم

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی شده 😔

😭😭😭دیگه خسته شدم همش زندونیم تو خونه چرا چون خانوادم میگن اگه بری بیرون براد حرف در میارن ۱۹ سالمه تا حالا تنها بیرون نرفتم که حالو هوام عوض شه غر غرای‌ مامان بابامو نشنوم

خُـــــدایا گــیس دالگت چــــات مِـــــهـ                    یکی ها ناو قلبم کرمانشا و نذری🥰❤️‍🩹
کلا با این که خدارو دوست دارم ولی این کلمه که عادل هست رو قبول ندارم

واقعا نیست

خدا عادله خدا به هیچ کس ظلم نمیکنه خودمون به خودمون ظلم میکنیم اگه منظورتون جهات مالی هستش اگه خدا بنده هایی رو که دوستشون نداره فقیر میکنه و اونایی که دوس داره غنی پس چرا اکثر پیامبرا فقیر و چوپان بودن از نظر خدا تقوای ادماست که ارزششونو بالا میبره مال دنیا مثل یه خوابه که یه روز بیدار میشیم خدا عادله این حرفا کفره لطفا این افکارو از خودتون دورکنین

از یه جایی بع بعد احساسات ته نشین میشود و لباس منطق به تن میکند! دیگه دوستت دارم های ادم ها را قاب نمیگیرد تا به دیوار قلبش بیاویزد ادم از یه جایی به بعد عشق را در اعماق فراموشی دفن میکند چون خسته تر از ان است که بارها شکست بخورد
خدا عادله خدا به هیچ کس ظلم نمیکنه خودمون به خودمون ظلم میکنیم اگه منظورتون جهات مالی هستش اگه خدا ب ...

نه اصلا از نظره مالی نیست 

اونا خوبه رفتن بهشت من هم تو این دنیا باید جهنم باشم هم اون دنیا

نه اصلا از نظره مالی نیست  اونا خوبه رفتن بهشت من هم تو این دنیا باید جهنم باشم هم اون دنیا

عزیزم حیف نیس واسه یه بیرون رفتن به خدا کفر بگیم خدا خیلی مهربونه امیدوارم که مشکلت حل بشه ولی ما بنده ها عادت داریم هر چیز و هر کاریو بندازیم گردن خدا ولی عزیرم خدا به ما ظلم نمیکنه این بنده های خداست که ظلم میکنن به جای اینکار میتونی با خدا دوست بشی الان وقت اذانه میتونی دعا کنی واسه حل شدن مشکلت انتظار معجزه نداشته باش ولی مطمئن باش خیر دنیا و اخرت دست خداست من الان یه مدتیه موقع اذان دعای سلامتی اقا امام زمان رو میخونم واقعا تو زندگیم تاثیر داشته من زندگیمو سپردم دست اقا توام میتونی امتحان کنی امیدوارم مشکلت حل شه عزیزم❤❤

از یه جایی بع بعد احساسات ته نشین میشود و لباس منطق به تن میکند! دیگه دوستت دارم های ادم ها را قاب نمیگیرد تا به دیوار قلبش بیاویزد ادم از یه جایی به بعد عشق را در اعماق فراموشی دفن میکند چون خسته تر از ان است که بارها شکست بخورد
البته هرکی میخاد باشه اونوقت نصف مشکلاتت حله

منکه مثله اونا رفتار کنم که خونمون میشه میدونه جنگ