2821
2789
عنوان

سوسک چندش

509 بازدید | 27 پست

سلام

بچه ها ما خونمون نو سازه و ما هیچ راهی برای نفوذ سوسک نداریم ینی در و پنجره ها توری دارن، حتی کانال کولر هم تور زدیم ،دریچه لباسشویی و ظرفشویی کاملا مسدود هستن و چک می‌کنیم درب ورودی واحد خودش درزگیر داره ،دیشب توی پذیرایی یه سوسک بزرگ و چندش دیدم همسرم کشت، به نظرتون از کجا اومده؟

از بیرون شاید راهرو . یا باخودتون اومده بالا 

جلوی در خونه رو سم بزنین 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

از بیرون شاید راهرو . یا باخودتون اومده بالا  جلوی در خونه رو سم بزنین

همیشه جلوی آسانسور و درب ورودی سم میزنیم، درب واحد درزگیر داره، میگم شاید با لباس هایی که پهن کرده بودم از بالکن اومده 

همیشه جلوی آسانسور و درب ورودی سم میزنیم، درب واحد درزگیر داره، میگم شاید با لباس هایی که پهن کرده ب ...

ممکنه، تو بالکن هم دورتادور و دیوارشو سم اسپری کنین .

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
حتما ،ممنونم از راهنماییت ،مرسی گلی ❤️

فدا

منم چندروز پیش پایین تخت یک سوسک گنده برعکس دیدم نمیدونم بیشعور از کجا اومده بود 

از سینک از روسویی دستشویی.از تهویه حموم دستشویی... من عمم میگه شب رفتم اب بخورم دیدم ازین سوراخای کو ...

یا خداااا، منم یه بار دیدم از کانال کولر داره میاد دیگه همیشه کانال کولر رو تور میزنیم، از این سوسک بالدارا هم از فاضلاب میاد یا فرقی نداره؟

از سینک از روسویی دستشویی.از تهویه حموم دستشویی... من عمم میگه شب رفتم اب بخورم دیدم ازین سوراخای کو ...

سوسک بزرگ میتونه از اونجا بیاد؟  

ممکنه از سینک اومده باشه؟

نمیدونم خواهر من که همراه سوسکه نبودم😂

ممکن هم هست از کنار لوله فاضلاب آمده باشه

اگر باز هم دیدی مراقب باش که تو کابینت تخم ریزی نکنن

پشت دیوار دلم، یه صدای پا میاد💙👶
واییییی، خیلی صحنه دلخراشیه واقعا😂، من همش یادم میاد حالم بد میشه

اره هی میگفتم نکنه من پامو گذاشتم روش رد شدم😑 روح وروان ادم ب هم میریزه