2777
2789
عنوان

عشقای من

| مشاهده متن کامل بحث + 3213 بازدید | 875 پست
بیا برات بگم تینا میخاد بره کرا چیز کره بعد فاطی میگه با داداش من قراره با هم برن تازه منم قراره برم ...

سه نفری برین خوشم میگذره😂😂😂😂

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سه نفری برین خوشم میگذره😂😂😂😂

حرف نزن تو و نازی باید بیاین🤣🤣🤣🤣🤣

️گاهی گمان نمیکنی ولی میشود، گاهی نمیشود، نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو میشود....

بیا برات بگم تینا میخاد بره کرا چیز کره بعد فاطی میگه با داداش من قراره با هم برن تازه منم قراره برم ...

فقط تکه اخر تو رو چرا میبرن؟😂😂😂

تو  فقط با من میای فرانسه 

فهمیدییسیییییییییییییی؟  

فقط تکه اخر تو رو چرا میبرن؟😂😂😂 تو  فقط با من میای فرانسه  فهمیدییسیییییییییییییی؟ &n ...

نمیبرن که باو خسیسا گفتم دنگمو خودم میدم دیگه هیچی نگفتن عزیزم فرانسه که سر جاشه یه تک پا میرم کرا چیز کره برمیگردم با هم میریم😂😂😎😎😎😎

️گاهی گمان نمیکنی ولی میشود، گاهی نمیشود، نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو میشود....

پروفایل مو نگا😌😌بچه ایندمه

وووویییی جیگرشو نخیرم بچه منه😌😌😌😂😂

حرف نزن تو و نازی باید بیاین🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂من تازه از دست داداشم راحت میشم 

بعد بیام باهاش کره اصلاااا😂😂بیا باهم بریم تایلند کره رو بیخیال

فقط تکه اخر تو رو چرا میبرن؟😂😂😂 تو  فقط با من میای فرانسه  فهمیدییسیییییییییییییی؟ &n ...

دیگه چون جمعیت بیشتر باشه بیشتر خوش میگذره توام بروووو باهاشون😂😂

😂😂😂من تازه از دست داداشم راحت میشم  بعد بیام باهاش کره اصلاااا😂😂بیا باهم بریم تایلند کره ...

اهه ما با اونا چیکار داریم خودمون سه تایی میریم میگردیم 😎😎😎 

باشه تایلندم میریم😎😎😂😂😂😂

نمیبرن که باو خسیسا گفتم دنگمو خودم میدم دیگه هیچی نگفتن عزیزم فرانسه که سر جاشه یه تک پا میرم کرا چ ...

نخیر بامن باید بیای تایلند😁😁

ن دنگ تو با داداش من مشکلیییی نیس 😂😂😂جرات داره نده میگم تینا درستش کنه

نخیر بامن باید بیای تایلند😁😁 ن دنگ تو با داداش من مشکلیییی نیس 😂😂😂جرات داره نده میگم تینا درست ...

اقاااااا یکی یکی هم اینو میریم هم اونو🤣🤣🤣 

عه پس حله دیه🤣🤣

اهه ما با اونا چیکار داریم خودمون سه تایی میریم میگردیم 😎😎😎  باشه تایلندم میریم😎😎😂😂😂😂

اگه خودمون سه تایی باشه میاااام😂😂😃😃😃

جووون پس کم کم خودتو اماده کننن عزیزم😂😂😎😎😎

اگه خودمون سه تایی باشه میاااام😂😂😃😃😃 جووون پس کم کم خودتو اماده کننن عزیزم😂😂😎😎😎

جونززززز لباسام کووشششش😎🤣🤣🤣🤣

اقاااااا یکی یکی هم اینو میریم هم اونو🤣🤣🤣  عه پس حله دیه🤣🤣

خوب پس 😂😂چ خووبی تو دل هیچکس و نمیشکنی😂😂

اررره دنگ بی دنگ تو مهمونشونی