2777
2789
عنوان

عشقای من

| مشاهده متن کامل بحث + 3213 بازدید | 875 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@دخترکباهوش   @قدرتمندترینم۲   @زن_لیوای_هستم   @elahe_aab_1994   @d ...

قربونت برم خودت پرچم دارقله معرفتییی❤❤❤❤❤❤😘😘😘

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

منو تگ نکردیییییییییی میکشمتتتتتتتتتتتتتتتت 🗡️🗡️🗡️🗡️😂😂

اتفاقا اولین پستت تو تاپیکم دیدم یادم اومد😅😅😅😭😭😭😭😭ببخشید اقااااااا

پایینش کفتم همه کاربرا اخه ذهنم یاری نمیکرد😅😅😊😊😊

بقول شوهرم ادم خوبه کسی رو تو دل دوست داشته باشه ن زبونی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣حال کن خودمو تبرعه کردم

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

@اعتصامی   @دلبر555   @ملوسکتونم1   @fatti900   @afsooonnn   & ...

عزیزدلمیییییییییییی😍😍😍😍😍💋😍💋😍💋😍💋😍💋

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
@اعتصامی   @دلبر555   @ملوسکتونم1   @fatti900   @afsooonnn   & ...

ممنون مهربون😍🌸

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍دورت بگردممممممممممممم کهههههههه منن ...

عشقی تو

روزای سخت که تموم شد میزنم روشونه خدا و میگم : جنبه رو حال کردی ؟