یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی دربارهات چهقدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ . امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره دوست من سال اول قبول نشد رفت روانشناسی ازاد ولی پشت کنکور موند تا هفت سال این وسط لیسانس روانشناسیش هم گرفت ولی بعد هفت سال قبول شد الان دانشجوی پزشکیه😊
خسته شدم از اینکه باید برای همه خوب باشم منم یه جاهایی دلم میخواد بخاطر خودم با همه بد باشم مگه خودم چشه؟
میگن کسایی که سال ۹۸ به بعد دیپلم گرفتن ۶۰ درصد معدل تاثیر داره تو کنکور من میخواستم برای کنکور بخونم که شانس گند من دقیقل سال ۹۸ دیپلم گرفتم که دیگه پشیمون شدم
خسته شدم از اینکه باید برای همه خوب باشم منم یه جاهایی دلم میخواد بخاطر خودم با همه بد باشم مگه خودم چشه؟