2777
2789
عنوان

برگشت عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 27 پست
از بی هدفی بیکاریته ببخشید ها 

اخه خیلی دوسش دارم ، اولین باره ی نفر رو اینقد دوست دارم

دوست ندارم !!نه دیگه دوست ندارم!!! دیگه اطمینان به چشمای لوست ندارم *:..。o○  F  ○o。..:*عشق من به تو مثل شمردن ستاره هاست شاید فک کنی بی نهایت ولی فقط وقت تلف کردنه ➷➷چشمات برای من مثل ستاره های آسمون میمونه🫠ی دخترم که فن تعصبی نیماره

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

از طرف کسی ک دقیقا مثل ت بود و در نهایت فهمید باید ول کنه بهت میگم ول کن من الان بهترینم پیدا کردم‌خوشخالم

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 
از طرف کسی ک دقیقا مثل ت بود و در نهایت فهمید باید ول کنه بهت میگم ول کن من الان بهترینم پیدا کردم‌خ ...

اخه چطور میتونم اون همه خاطره ای که باهاش داشتمو فراموش کنم

دوست ندارم !!نه دیگه دوست ندارم!!! دیگه اطمینان به چشمای لوست ندارم *:..。o○  F  ○o。..:*عشق من به تو مثل شمردن ستاره هاست شاید فک کنی بی نهایت ولی فقط وقت تلف کردنه ➷➷چشمات برای من مثل ستاره های آسمون میمونه🫠ی دخترم که فن تعصبی نیماره
اخه خیلی دوسش دارم ، اولین باره ی نفر رو اینقد دوست دارم

برو به هدف و زندگیت برس خودت که ارشمند شدی برای خودت وقتی از خودت خوشت امد عاشق خودت شدی برات بی ارزش میشه انوقت اتفاقا تازه یاد میگیری چجوری کسی رو دوست داشته باشی

اخه چطور میتونم اون همه خاطره ای که باهاش داشتمو فراموش کنم

کاربری قبلیم نشونت بدم باورت نمیشه من اون ایدای سابقم...

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 
اسکلی؟

اسکل نیستم ، فقط خیلی دوسش دارم نمیتونم ازش دل بکنم

از نیمار؟

نه بابا، نیمار رو قبلا خیلی دوست داشتم فن تعصبی بودم

این ی پسری از نزدیک دیدمش و باهاش بودم

سلام استاتر نمیخوام نصیحت کنم خودم 18سالمه ولی...

شکست خوردم و عشقم رهام کرد الان خیلی بهترم ببین دقیقا درکت میکنم چ عذاااابی میکشی انگار با تبر میزنن توی تنت.ببین بخدا بقران ب همون ک میپرستی اون بدرد نمیخوره ن برات عشق میشه نه شوهر پس باااااید فراموش کنی ببین هیچی جز زمان نمیتونه حالتو خوب کنه من بهت قول میدم حالت خوب میشه ولی چند ماه دیکه عشقم 7ماهه رفته مث دیوونه ها شده بودم الانم بهش فکر میکنم ولی دیگه مث قبل نیستم هنوزم دوست دارم برگرده ولی حالم خوبه ببین هر چی ازش داری بریز دور و عکساشو پاک کن فیلم انگیزشی ببین سعی کن عشقش برات بی ارزش بشه خودتو دوست داشته باش تو با ارزشی ازدواج میکنی فردا یکی بهتر میاد تو زندگیت منتظر بمون یــــــکم  .با خونوادت باش برو ورزش و غیره تا فراموش کنی

‌♥من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من‌ امیدم‌ به‌ خدا‌ و‌بعد‌ خدا‌هم‌ به‌ خداست!🙂️ 🌈🕋
سلام استاتر نمیخوام نصیحت کنم خودم 18سالمه ولی... شکست خوردم و عشقم رهام کرد الان خیلی بهترم ببین د ...

برای همینه که از عشق میترسم ، من بخاطر اینکه عاشق نشم با هیچ پسری ارتباط برقرار نمیکردم، چون میدونستم آخرش اینطور ی حسی مثل بی قراری و درد دارم و تا ی مدت اینطوری برای همین حوصله عاشق شدن رو نداشتم  و الان نمیدونم چیشد ی دفعه این پسره شد کل زندگیم

برای همینه که از عشق میترسم ، من بخاطر اینکه عاشق نشم با هیچ پسری ارتباط برقرار نمیکردم، چون میدونست ...

بنظرم تا خیلیییییی زیاد حالت بد نشده و خیلیییی وابسته نشدی سعی کن فراموش کنی خیلی سخته از سخت هم سخت تره ولی بعدش راحت میشی یه عمر چند ماه عذاب یه مدت حال خوب

‌♥من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من‌ امیدم‌ به‌ خدا‌ و‌بعد‌ خدا‌هم‌ به‌ خداست!🙂️ 🌈🕋
2827
2791
2779
2792