2777
2789
عنوان

پریود شدن ، شده واسم یه آرزو

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط تو روزهفتم پریودی ماه قبل رابطه داشتم که اونم پاک بودم چطور

من یبار همینطوری شدم ۱۰ روز عقب افتاد رفتم دکتر گفتم مجردم گفت تو مجردی گاهی طبیعی ولی تو دوران متاهلی اگر تو دوران پریودی رابطه دخولی انجام بشه باعث میشه خون وارد رحم بشه و تو دوره بعدی پریودی اون خون که وارد رحم شده نزار پریود بشی و خونریزی داشته باشی بخاطر. همین درد زیادی داره چون تون از بدنت خارج نمیشه

کان دوم نه همیشه میترسم که نشتی کنه یا سوراخ باشه هرچند قبل رابطه و بعدش چک میکنم

نترس عزيزدلم 

الان كان دوم ها خيلي خيلي مقاوم ساخته ميشن و خيار ميزارن توش و با چاقو ميبُرن ، خيار قاچ ميشه ولي كان دوم آسيب نميبينه

امن ترين روش پيشگيري رو داشتي و داري ... احتمال زياد همين استرسه باعث شده بترسي و بدتر بشه 

دمنوش زعفرون بخور كه ريزش ديواره ي رحمي داشته باشي و انشالا زودتر بياد و فكر خودت رو مشغول چيزاي ديگه كن هر وقت يادش ميفتي ... 

بخدا بچه وظیفه اش نگه داری از ما نیست واقعا خودخواهیه بخاطر پیری خودم بچه بیارم انسنان تنها زاده می ...

آها ان شاءالله 

فکرکردم کلا مخالف بچه و اینایی 

ولی قسم نخور بچه چه وظیفه ای داره جز رسیدگی به خانوادش؟:)

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲
2790
2778
2791
2779
2792