2777
2789
عنوان

هزينه سزارين اختياري

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم سر نوع زایمان مطمئنم ی وضعی افتضاحی خواهم داشت از بس که فضول دورمه من سزارین میخام فضولا طبیعی

اهميت نده بهشون در صورت نياز حتي اگه شد قطع رابطه كن مردم تو زاييدن طرف هم ببخشيد گوه خوري ميكننن حرصم گرفت😂

دكترتون كي بود؟

میرفندرسکی

همه دکتراش خوبن

کلا بیمارستان فوق تخصصی زنان زایمانه عالیه

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

چه خوب الان اطلاعي نداريد از قيمتاشون؟

زنگ بزن بیمارستان لاله میگه این دکتره خوبیش میدونی چی بود دست میزد ب شکم وزن بچه رو میگفت بچه تو چه حالتیه خیلییی پیر بود ولی با دست زدن همه چی میگفت اعتقادی ب سونو گرافی نداشت من میگفتم بنویس می نوشت

اختیاری یعنی یه مبلغی قبل از سزارین داخل مطب میگیره که سزارین کنه‌ ولی اجباری نیازی نداره کم کم هم ۱۳با۱۴ملیون بهترین متخصص ها هم که سکه میگیرن هزینه بیمارستان هم جدا ۱۵ملیچن

اره دیگ

چ خوب 

دکتر من که اصلا اختیاری انجام نمیده یک دکتر دیگه پیداکردم ۳۰تومن میگیره ولی گنبد چندتا دکتر داره خیلی تعریفشونو شنیدم 

کاربری دست دونفر 🤷🏻‍♀️  باتجکر🫡

اهميت نده بهشون در صورت نياز حتي اگه شد قطع رابطه كن مردم تو زاييدن طرف هم ببخشيد گوه خوري ميكننن حر ...

😂😂😂

آخه خواهراشن چطوری رابطم قطع کنم؟نه اونا حامله نه من ولی از الان هی میپرسن چرا دوست نداری بچت طبیعی به دنیا بیاری ما که فقط طبیعی

من آستانه تحمل دردم خیلی کمه دستم میبرم زجر میکشم چه برسه برای زایمان طبیعی🥴😵اینام میدونن ولی خودشون میزنن به اون راه