2789
مامان خودم غده زیاد داشت تو سینش دوستاشم داشتن بخدا با معنویات میتونی همه چیز رو شکست بدی، مامانم ام ...

دورت بگردم تنتون سالم 

حتما متوسل میشم 

هرچند تا الان خیلی شدم ولی جناب نگرفتم

🌈کاربری سال ۹۷تعلیق شد😐🌈
خدا به دلت ارامش بده عزیزم❤️ خدا به دلم نگاه کنه دیگه داغونم 😔 نمیکشم دیگه

عزیزم، انشالله هر مشکلی که داری حل بشه

ولی من واقعا فهمیدم که غیر از خودم هیشکی نمیتونه به دادم برسه

نه پدر و مادر، نه همسر و...فقط خودتی و خدات و قدرت بینهایت درونت که باید بهش توجه کنیو فقط از اون انتظار داشته باشی

به وقتش همهههه پشت آدم و خالی میکنن، حتی پدر و مادر که قراره عشق غیر زمینی داشته باشن، ولی اونم کشکه..

فقط خودت

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

انشالله عزیزم ❤️ انشالله زندگی با عشق و ازدواج با اونی که میخوان برای همه پیش بیاد هیچکس حسرت نخوره ...

ممنون از دعای خوبت امیدوارم🩶🌱✨️

مرا ببخشید اگر دلنوشته هایم شما را به یاد کسی می اندازد.🩶🌱✨️
عزیزم، انشالله هر مشکلی که داری حل بشه ولی من واقعا فهمیدم که غیر از خودم هیشکی نمیتونه به دادم برس ...

میفهمم چی میگی عزیزم ❤️

ولی من تموم امیدم زندگی با عشقمه حتی اگه شده ۱روز باهاش زندگی کنم بعد خدا جونمو بگیره ولی اونو نه😔

⊱ خدا‌ هر‌ لحظه‌ و‌ هر‌ ثانیه‌ با‌ توعه!🤍🕊                                                      ⊱ اِنَّ اَللّٰهْ مَعَکَ فی کُلُ مرَّة وَ مُرَّة🤍🕊️
ممنون از دعای خوبت امیدوارم🩶🌱✨️

❤️خواهش میکنم عزیزم

⊱ خدا‌ هر‌ لحظه‌ و‌ هر‌ ثانیه‌ با‌ توعه!🤍🕊                                                      ⊱ اِنَّ اَللّٰهْ مَعَکَ فی کُلُ مرَّة وَ مُرَّة🤍🕊️
درد اینکه هر ثانیه ده دقیقه میگذره

😔ای خدا

غصه خودم کن بود الان باید فصه بخورم برای یکی عین خودم😔🖤

دورت بگردم تنتون سالم  حتما متوسل میشم  هرچند تا الان خیلی شدم ولی جناب نگرفتم

فداتشم امیدتو از دست نده، خواهشا خواهشا جفت آدمایی نشین که بگن تو بیماریت خاموش نمیشه! اینا دروغگو هستن به منم میگن اونا موج منفی دارن و حسودن یا بی اطلاعات، بزن به بی خیالی

خدایا چنان کن سرانجام کار....... تو خشنود باشی و ما رستگار
فداتشم امیدتو از دست نده، خواهشا خواهشا جفت آدمایی نشین که بگن تو بیماریت خاموش نمیشه! اینا دروغگو ه ...

ببین مثلا سه روز میزنم ب بی‌خیالی بعدش میبینم ی غده جدید دراوردم یا چشمم چپ شده باز میزنم ب بی روحیه ای امروز اینقد گریه کردم ک سرم دارع میترکع

🌈کاربری سال ۹۷تعلیق شد😐🌈
ببین مثلا سه روز میزنم ب بی‌خیالی بعدش میبینم ی غده جدید دراوردم یا چشمم چپ شده باز میزنم ب بی روحیه ...

عزیزم، آرزویی که به دل بندگان خدا میفته، یعنی برآورده میشه، اگه نمیخواست براورده بشه اصلا به دلت نمیفتاد

مرسی عشقم از انرژیت😍

روزی ۷ مرتبه سوره یس رو بخون در یک هفته از شنبه تا جمعه 

۷ مرتبه رو تقدیم کن به امام رضا امام رئوف انشاالله خاموش میشه