2777
2789
با این دوره های اموزشی که زدن و فقط پول مردمو میگیرن و اموزش درست نمیدن و کلی پروژه خراب به دستمون م ...

جدی این دوره ها هیچکدوم به درد نمیخوره یعنی....چطور به این نتیجه رسیدین؟

....ویدیو انگلیسی دیدن که زمان بره و سخت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طراحی سایت اول از همه علاقه میخواد.  و بعدش ببین استعداد تو کارای کامپیوتری داری یا نه البته ا ...

ممنون.....حالا برای یادگیری شرکت تو یکی از دوره های ایرانی اوکیه به نظر شما؟

جدی این دوره ها هیچکدوم به درد نمیخوره یعنی....چطور به این نتیجه رسیدین؟ ....ویدیو انگلیسی دیدن که ...

چون ۸ ساله شغلم اینه و تجربه کردم 

متاسفانه اینجا هیچ اموزشگاهی بهت اموزش نمیده باید خودت یاد بگیری و منبع انگلیسی فقط اموزشهاش کامل و درست هست

انقدر پروژه های خراب به دستم میاد و بیشترشون قبول نمیکنم چون تو همین اموزشگاه ها اشتباه یاد گرفتن و با پول کم کار میکنن هم خودشون متضرر میشن هم کارفرما البته بیشتر کارفرما

ممنون.....حالا برای یادگیری شرکت تو یکی از دوره های ایرانی اوکیه به نظر شما؟

کلاس های حضوری که خب بستگی به موسسه داره اگه جای قوی و معتبر بری قطعا خوبه 

مجازی هم من جای معتبر فقط شرکت همیار آکادمی و میشناسم بقیه رو خبر ندارم 

ولی دنیای کدنویسی یه دنیای خیلیییی خیلییی بزرگ توقع نداشته باشید تو یک کلاس همه ی کد ها و کلاس ها و... رو یاد بگیرید. حتی بهترین کلاس هم که برید. 

واقعاً پشتکار میخواد که بعد از یادگیری با تمرین و تجربه حرفه ای بشید تو این کار. 

چون ۸ ساله شغلم اینه و تجربه کردم  متاسفانه اینجا هیچ اموزشگاهی بهت اموزش نمیده باید خودت یاد ...

بازار کار سئو چطوره؟ 

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
خوبه واقعا باز بستگی داره چطور بخواین کار کنید

من میخوام یچیزی رو شروع کنم که نیاز ب حضور در محل کار نباشه همش دور کاری باشع

خیلی پیش نیاز نخواد

سیستم قوی هم نخواد

پیشنهادتون چیه

من میخوام یچیزی رو شروع کنم که نیاز ب حضور در محل کار نباشه همش دور کاری باشع خیلی پیش نیاز نخواد ...

شما هر کاری رو بخوای شروع کنی باید خاک خوریشو بکشی، من خودم به مدت ۶ سال بیرون کار کردم و بعد فریلنسر شدم

سئو سایت یه کار تخصصیه و اگه بدون استراتژی کار کنی ممکنه سایت رو پنالتی کنی یعنی از گوگل حذف کنی

شما اگه استعداد داری خوب تولید محتوا بکنی میتونی برای سئو داخلی کار کنی که دور کاری میتونی کار کنی و این هم اموزشش سخت نیست (تولید محتوا طبق استاندارد گوکل) یا میتونی ادمین اینستاگرام بشی که باز اون هم باید تو اینترنت اموزشهاشو ببینی

شما هر کاری رو بخوای شروع کنی باید خاک خوریشو بکشی، من خودم به مدت ۶ سال بیرون کار کردم و بعد فریلنس ...

یسوال دیگم داشتم

فعلا نمیتونم خیلی هزینه کنم

لپتاپ استوک چجوره؟ تجربه ای دارین؟ 

سلام 

تیم راستین سایت کار خود را به صورت حرفه ای از سال ۱۳۹۸ آغاز کرده و تا کنون سعی بر این دارد که بهترین خدمات را به هموطنان گرامی ارائه دهد تا

از حالا نیز آموزش طراحی سایت هم میدیم

تماس بگیرید به حد نصاب برسه کلاس ها رو شروع میکنیم

09052237518///////

حرفه ی خوبیه راحت هم میتونی از وبسایت karord.com سفارش و پروژه بگیری اصلا هرکار بتونی انجام بدی میتونی اونجا کار بگیری انجام بدی و سفارش بگیری من خودم طراح سایتم واقعا خیلی خداروشکر میکنم حتما ازش استفاده کن عالیه هرکی میخونه پیاممو هم حتما بهش سربزنه هرکاری میتونید برای بقیه انجام بدید و پول بگیرید آنلاین موفق باشید

حرفه ی خوبیه راحت هم میتونی از وبسایت karord.com سفارش و پروژه بگیری اصلا هرکار بتونی انجام بدی میتو ...

سلام خوبین چرا هرکار میکنم نمیتونم ثبتنامم تو سایتkarord تکمیل کنم؟ سایت کلا خرابه یا فقط برای من کار نمیکنه؟