2777
2789
عنوان

با این خاستگار ازدواج میکنید؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1182 بازدید | 106 پست

کم کم شروع میشه 

پسرعموی پدرم هی از همین راننده بودن رئیس یجا شروع کرد و تشکیل خونواده داد و الان جایگاهش عوض شده 

بد هم نیستش که 

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔
خوبه خودت چه ویژگی هایی داری که میگی شغل راننده ی شرکت نفت بودن بد هست

من دانشجو ازمایشگام ۲۳ سالمه کار بابام آزاده برای خودش کار میکنه وضع مالیمون متوسطه

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سوال اسی چون گفتی ماشینش شاهینه یعنی با ماشین خودش راننده ی اونجا هست؟ یا اونجا روی ماشین کار می ...

خب پس خوبه. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
مردای خانوادم کارشون آزاده خودم ۲۳ سالمه دانشجو ازمایشگام چیکار کنم ب نظرت،؟

ببین مهم اینه که از شغلش خجالت نکشی. اونو همین جوری قبول کنی و به همه معرفی کنی. مثلاً اینطور نباشه که بپرسن تو شرکت نفت چه کار می‌کنه بگی کارمنده

درآمدش و سطحش تو سن 25 سالگی ک خوبه. معلومه زرنگه و کاری. 

اماببین این شغلش دائمی هس یا موقت؟ ابنو مد نظر بگیر

چون اگ همیشه راننده باشه 20 تومن بگیره خیلی ام خوبه ناشکر نباش. بعضیا 1تومن هم نمیتونن در بیارن. 

من دانشجو ازمایشگام ۲۳ سالمه کار بابام آزاده برای خودش کار میکنه وضع مالیمون متوسطه

به شرایط خودت هم نگاه کن 

برای پسر ۲۵ ساله این حقوق عالیه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

باهاش صحبت کن تاببنیدباهم تفاهم داریداگه داشتین قبول کن .....البته اگه سالم وخوب بود....

همه چیش خوبه ولی من از کارش خوشم نمیاد نمیدونم جرا فک میکنم خوب نیست و پایینه

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید
2790
2778
2791
2779
2792