2777
2789
توروخدا سقط نکن  خوشبحالت خدا چقدر دوستت داره بچه ات خدا خواسته است  خدا برا امثال من نم ...

ان شاءالاه زوده زوددامنت سبزشه عزیزن،وخدایه نینی خوشکل بهت بده

ببین این خودش اخلاق گند پسرای منو میدونه دارم میندازم بهش😂 پسر کوچیکم کپیه دختر کوچیکشه اخلاقش جفت ...

اتفاقاپسرکوچیکه منم خیلی بدقلق وگنداخلاقه،من نمیدونم اینم ببرین باخودتون  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اتفاقاپسرکوچیکه منم خیلی بدقلق وگنداخلاقه،من نمیدونم اینم ببرین باخودتون    

حالا یه کاریش میکنیم اونم براش پیدا میکنیم یه دختر لنگه خودش😂

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

اسی خدا خواسته دیگه، ناشکری نکن  ولی برای بعدش، سعی کن همسرت متقاعد کنی ایشون ی کاری بکنه که د ...

این آخرین دفعس دیگه،دیگه نمیزارم همچین اتفاقی بیفته حتمایه فکراساسی میکنم

شما سنی نداری که بخوای عمل کنی، عمل هم بکنی بعدش کلی اذیت میشی  شوهرت متقاعد کن اون ببنده

آخه شنیدم میگن برامردابعدچندسال دوباره برمیگرده عملش،درسته؟

سلام عزیزم مبارکه منم سه تا دارم اخری و دقیقا اول کرونا دنیا اوردم واسه منم با جلوگیری طبیعی بعد هفت سال باردار شدم انقدر غافلگیر شدم که تا چند ما ه اول دپرس بودم یکی دو بار هم شیطون تو جلدم رفت که سقط کنم بعد حاملگی وزایمان سختی داشتم ولی از دو ماهگی که خندیدن و یاد گرفت تا خود الان هر وقت نگاش میکنم خدا رو شکر می کنم واس داشتنش شیرینی زندگیمه همش مگم تو امید منی انشاالله واسه شما هم بهترینه چون خدا خواسته نه خودتون