2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سیگار بی بو ک‌اصلا نداریم میوه ای هس بی بو ولی نه

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
فکر کنم سیگار دکمه ای میشه...میگن ی بوی میوه مانند داره خییییلیییی کم

اسمش ویپه یا سیگار الکترونیکی

داداشم داره ، اره بوی میوه میده ولی بی بو نیست مثلا توت فرنگیش قشنگ بو توت فرنگی میده کسی ک کنارته بکشه متوجه بوی توت فرنگی میشی 

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️

یه سیگاری هست گرونه خارجیه یه سری مردا خیلی دیدم میکشن بوی قهوه یا شکلات میده تنده بوش ولی بوی همینو میده رنگش سیاه هست ولی چون  نکشیدم هیچ وقت نپرسیدم ولی خوب سیگار محبوبیه

مارلبرو اصلا بو نداره

ما درحالی که غمگین بودیم، دیگران رو تسلی دادیم!درحالی که شکست خورده بودیم به دیگران امید دادیم!درحالی که نمیتونستیم لبخند بزنیم، دیگران رو خندوندیم!با ما از قوی بودن حرف نزنید...🥲
یه سیگاری هست گرونه خارجیه یه سری مردا خیلی دیدم میکشن بوی قهوه یا شکلات میده تنده بوش ولی بوی همینو ...

مادوکس؟گرون نیست خیلی ام مزخرفه فقط بوی شکلات میده خوبه 

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️