2777
2789
گفت احتمالا تو خطر زایمان زودرسی شیاف و مسکن داد و استراحت دیگه هیچی نگفت آخرین بار طول سرویکسم ۳۲ ب ...

خوب بوده طول سرویکس خیلی پایین نیست 

تو فشار انداختی احتمالا خودتو 

بازم استراحت کن بهتر نشدی بازم برو بگو خونریزی قطع نشده ببین چی میگه 

یا اگه دکتر زنان بهتر میشناسی  برو پیش ی دکتر دیگه 

انشالله ک سالم و سلامت به دنیا بیاد کوچولوت 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
وا چون آقایون میان نباید سوال بپرسیم  اصلا بیان مشکل چیه مگه  چیز تابو و زشتی نیست بنده ...

عزیزم خودت رو ناراحت نکن اگر عنوان میزدم با دوست پسرم فلان و بهمان طبیعی تر بودبرای یه سریا. تو سایتی که عنوانش نی نی سایته و تنها خانمها و مشکلاتشون اولویت دارن نه پسرا و مشکلات خاک برسریشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب بوده طول سرویکس خیلی پایین نیست  تو فشار انداختی احتمالا خودتو   بازم استراحت ک ...

آره دقیقا باخیلی دکتر و ماما مشورت کردم همینو میگن استراحت استراحت ولی استرس و استراحت با وجود یه بچه ۳ ساله اعصاب برام نذاشته. مرسی از شما

ان شاالله هم شما به سلامت نی نی خوشگلت رو بغل بگیری😘🙏

عزیزم توروخدا میشه بگی چیکارکردی؟به سلامتی زایمان کردی؟مم تازه دارم میرم تو ماه پنج خونریزی قهوه ای دارم.شیاف میزنم آمپول زدم و استراحتم هنوز قطع نشده گاهی دردای پریود میاد سراغم خیلی داغونم از ناراحتی😭خوب میشه؟

عزیزم توروخدا میشه بگی چیکارکردی؟به سلامتی زایمان کردی؟مم تازه دارم میرم تو ماه پنج خونریزی قهوه ای ...

ببخشید تازه دوباره واردنی نی سایت شدم. من نی نیم به دنیا اومد هفته۳۸ هیچی با استراحت مطلق قطع شد ولی هنوز متوجه دلیلش نشدم. امیدوارم نی نی شما هم تا الان به دنیا اومده باشه صحبح و سالم