2777
2789
عنوان

نامزدم خسیسه😒

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 35 پست

درسته اون خسیسه و باید یه فکری بکنی، اما اینکه بگی لباس ندارم و با لباس کلفت رفتم خونشون و مامانش دلش برام سوخت هم درست نیست، بالاخره خونه پدرت که نباید بی لباس بمونی و چشمت فقط به دست این باشه. یعنی رفتار و توقع شما هم درست نیست دیگه در این حد. اما خب به هر صورت همسرت هم خیلی خساست داره به خرج میده 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خسیس بودنش به کنار شما ک الان نامزدی لباس از قبل نداشتی که اینجوری مادرشوهرتون نبینه شمارو....بیشتررررر رو این ازدواج فکر کن

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری،،،این صبر که من میکنم افشردن جان است😢

خساست مثل بددلی مثل کتک زدن مثل اعتیاد خونه خراب کنه فکر نکن چون سالمه چون کار داره یا دوسش داری کافیه این تازه نامزده اینه بیشتر فکر کن عزیزم از عمل بینی مهمتر خساست همسرتونه اونو تکلیفشو مشخص کن

سرکار کجا برم خواهر... هرچقد کنکور میدم ب هدفم برسم نمیشه😔کاش خدا امسال برام بخواد به هدفم برسم&nbs ...

انشالله میرسی 

نشد هم غصه نخور 

تلاش کن براش بازم 

خودتم درگیر این مرد نکن 

اینجوری نابود میشی

شما که میگی سرکار نمیری نامزدتم نمیده و  بابات داره نصف پول عمل دماغتو بده چرا ازش پول نگرفتی چند دست لباس تابستونی بخری که مادر شوهرت از روی ترحم و دلسوزی برات نخره؟؟ خوشت میاد کسی بهت ترحم کنه؟؟

❤️👨‍👩‍👦👼
چه اخلاقای بد دیگه به جز خساست داره؟

عزیزم خساست و خیانت و عصبی مزاج بودن به تنهایی بدتر از همه ی عادتای دیگه هستن .

بقیه ی مشکلات حتی اعتیاد رو میشه درستش کرد ولی این ویژگیا اصلاح پذیر نیستن منتها چون فرهنگ زن ستیزانه داشتیم تا الان واسمون عادی هستن 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان