2777
2789
عنوان

جاری خودشیرین حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 37 پست
بعددر ضمن به همشون بگید بارداری و بد ویار ( الکی براشون فیلم بازی کن ک بدویاری. و هیچی نمیتونی بخوری ...

عزیزم من هنوز غذام با اوناس خودم غذا درست میکنم ظرف می‌شورم........کارای خونشون 

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من هنوز غذام با اوناس خودم غذا درست میکنم ظرف می‌شورم........کارای خونشون 

پس دیگ. چرا. ناراحتی. شما. هم. داری همکاری. میکنی  مگه حتما باید لباس بشوری؟ بزار او. هی. بشوره. یه روزی میرسه که خسته میشه.   مادرشوهرتم. تشویق کن که ماشین لباسشویی بخره عهد قجر. که نیست. تو روستاها هم. لباسشویی هست

این کاربری متعلق به دونفر است .

بهتر بود الان که اون حاملس تو فعلا نمیذاشتی حامله بشی

براچی اون ۶ماهشه 

من یهویی شد 

اون یک سال عروسی کرده بود حامله نشد 

الآنم توهین نکنین بگین حسود یا چیزی بقران جان مادرم تا حالا حسودی ب کسی نکردم ولی تایکی می‌گفت فلانی بچه نمیخای منو بعد می‌گفت نه براچیش من ایقع اذیتم بعد پیش خودم می‌گفت تا این ب دنیا اومد میرم پیش دکتر برا دوقلو 

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️
پس دیگ. چرا. ناراحتی. شما. هم. داری همکاری. میکنی  مگه حتما باید لباس بشوری؟ بزار او. هی. بشوره ...

لباسشویی دارن میگن تمیز نمیشوره خوشمون نمیاد برداشتنش

براچی اون ۶ماهشه  من یهویی شد  اون یک سال عروسی کرده بود حامله نشد  الآنم توهین نک ...

من تجربه خودمو گفتم دوتا جاری باهم حامله بشن اصلا خوب نیست ، منو جاریم باهم حامله بودیم بچه اون بزرگتر بود بماند که همش میومد بچمو میزد کارمون به دعوا میکشید بعدش خانواده شوهرم خیلی فرق میذاشتن چون اون زودتر به دنیااومده بود بیشتر برای اون ذوق داشتن

من تجربه خودمو گفتم دوتا جاری باهم حامله بشن اصلا خوب نیست ، منو جاریم باهم حامله بودیم بچه اون بزرگ ...

🥺🥺

خدا میدونه چی میشه چی در انتظارمع