منمچندوقت پیش عزیزترین آدم زندگیم کسی ک ازش توقع نداشتم از رو عصبانیت ی حرفی زد خیلی دلخور شدم و ...
اره یچیزی گفته ولی چهرش و لحنش هی برام تکرار میشه ، همش به این فکر میکنم که راست میگن همه حرفای دلشون و یا تو عصبانیت میزنن یا تو شوخی بعدم میگن به دل نگیر یچیزی گفتیم حالا
@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹
یک چیزهایی هیچوقت عادی نمیشود بچه دار شدن مثل یک جادوست مثل افسانه اي شیرین و عجیبوغریب کـه سخت میشود باورش کردآخر چطور میشود یک دفعه مادر شدهمین کـه نخستین بار نقطه اي تپنده را نشانت میدهند و میگوینداین بچه شماست، همه ی چیز تغییر میکنددستت را میگذاری روی شکم ات و حس میکنی از هم اکنون باید قویتر باشی و من بخاطر گرفتن دستای کوچولوت قویتر از همیشه هستم و میمانم فقط امیدارم که تو سر وقت خودت کامل و سالم به دنیا بیای آرام جان مادر♥️خدا جونم ممنونم که منو قوی نگه داشتی تو این مسیر پر تلاطم ...خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی بچمو سالم گذاشتی تو بغلم😍🙏
نمی دونم ولی بعضیا وقتی عصبی میشن یچیزی میگنبقیه آتیش بگیرن و هدفشون عصبانی کردن و خالی شدن ...
حتی دلک نمیخواد باهاش حرف بزنم ، ببینمش ، اونم حرف نمیزنه لابد به خیال خودش من بدم براش ،کاش میشد یه هفته تنها جایی بودم برای من به اندازه پلک زدن میگذشت و برای بقیه ۱ هفته
@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹
به این چیزا نمیرسه قطعا تا دو روز دیگه میگذره اما کاش احساساتم اجازه بده راحت نگذرم ، خیلی شب سختی و گذروندم
ممنون که صحبت کردی امیدوارم پیشامد بد برات پیش نیاد