2777
2789
عنوان

چرا بیدارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1156 بازدید | 136 پست
منم‌چندوقت پیش عزیزترین آدم زندگیم کسی ک ازش توقع نداشتم از رو عصبانیت ی حرفی زد خیلی دلخور شدم و ...

اره یچیزی گفته ولی چهرش و لحنش هی برام تکرار میشه ، همش به این فکر میکنم که راست میگن همه حرفای دلشون و یا تو عصبانیت میزنن یا تو شوخی بعدم میگن به دل نگیر یچیزی گفتیم حالا

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

یکی من گفتم ۱۰ تا اون گف اینجور شد ک تا الان طول کشید  میدونی چیه ی بحث کوچیکو بزررررررررگ میک ...

گریه کن تقصیر اون‌میشه😎🤣🤣

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😍😍😍😍آخی عزیزم چ مهربونی  دورت بگردم گلم سلامت باشی الهی❤️🫂

فدات بشم عزیز دلم😍😘

خیلی ممنونم لطف داری😍

خوبی و خانومی و مهربونی از خودته گلم😍😘❤🎈

💚✨خدایا شکرت بابت همچی✨💚
اره یچیزی گفته ولی چهرش و لحنش هی برام تکرار میشه ، همش به این فکر میکنم که راست میگن همه حرفای دلشو ...

نمی دونم ولی بعضیا وقتی عصبی میشن

یچیزی میگن‌بقیه آتیش بگیرن 

و هدفشون عصبانی کردن و خالی شدن خودشونه

دلیل نمیشه از ته دلش باشه

از سر عصبانیت خون ب مغز نمیرسه یچیزی گفته

باهاش حرف بزن بگو از حرفش دلخوری من اینکارو  کردم

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
ساعت ۸ نیم میخوام برم جواب آزمایش بگیرم از استرس نخوابیدم 

جواب آزمایش چی؟

از بس گریه کردم چشام درد می‌کنه نمیتونم بخوابم 

بیدار موندم که برام کلانتری

یک چیزهایی هیچوقت عادی نمیشود بچه دار شدن مثل یک جادوست مثل افسانه اي شیرین و عجیب‌وغریب کـه سخت میشود باورش کردآخر چطور می‌شود یک دفعه مادر شدهمین کـه نخستین بار نقطه اي تپنده را نشانت میدهند و میگوینداین بچه شماست، همه ی چیز تغییر می‌کنددستت را می‌گذاری روی شکم ات و حس میکنی از هم اکنون باید قویتر باشی و من بخاطر گرفتن دستای کوچولوت قویتر از همیشه هستم و میمانم فقط امیدارم که تو سر وقت خودت کامل و سالم به دنیا بیای آرام جان مادر♥️خدا جونم ممنونم که منو قوی نگه داشتی تو این مسیر پر تلاطم ...‌‌‌‌‌‌‌‌‌خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی بچمو سالم گذاشتی تو بغلم😍🙏
نمی دونم ولی بعضیا وقتی عصبی میشن یچیزی میگن‌بقیه آتیش بگیرن  و هدفشون عصبانی کردن و خالی شدن ...

حتی دلک نمیخواد باهاش حرف بزنم ، ببینمش ، اونم حرف نمیزنه لابد به خیال خودش من بدم براش ،کاش میشد یه هفته تنها جایی بودم برای من به اندازه پلک زدن میگذشت و برای بقیه ۱ هفته 

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

آزمایش ژنتیک با نامزدم

اهان ایشالله ک هرچی خیره

حتی دلک نمیخواد باهاش حرف بزنم ، ببینمش ، اونم حرف نمیزنه لابد به خیال خودش من بدم براش ،کاش میشد یه ...

سرگرم کن خودتو

نمی دونم چیکار دوست داری انجام بدی

ولی حواس خودتو پرت کن

ارزش نداره غصه بخوری

یکار جدیدی شروع کن سرگرمش شو ک بهش فکر‌نکنی

چه سریالی بگو منم ببینم حوصلم سررفته

Full house

قدیمی خیلی از تل ک دان میکنم زیرنویس نداره

ولی اگ‌ خاطرات خون اشامو اورجینال دوست داشتی آکادمی خون اشام رو  ببین قشنگ بود

The wilds هم بد نیست

The end of the funking world مینی سریاله ولی قشنگه

ی چندتا دیگ هم هست اگ از اینا چیزی نمیخوای ببینی  اسم اونارو برات بنویسم

سرگرم کن خودتو نمی دونم چیکار دوست داری انجام بدی ولی حواس خودتو پرت کن ارزش نداره غصه بخوری یکا ...

به این چیزا نمیرسه قطعا تا دو روز دیگه میگذره اما کاش احساساتم اجازه بده راحت نگذرم ، خیلی شب سختی و گذروندم

ممنون که صحبت کردی امیدوارم پیشامد بد برات پیش نیاد