2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام الان پسرا ازدواج دوست ندارن ...۹۹ درصدشون فقط قصد دوستی دارن ...چون مسئولیت براشون سخته 

والا اولش فقط من میخواست بیاد خواستگاری من گفتم یه شناختی نسبت به این آقا داشته باشم که بعدش اینطوری کرد الان اصلا برام مهم نیست فقط واقعا اینکه این همه مدت منو بازی داد رو مخمه

یک وقتایی تنها زن بودن برات کافی نیست یه زمانی فهمیدم  ک دیر شده

در اینکه همسرتونم مقصرن شکی نی اما واقعا الان جامعه خوبی نیست هرکسی ممکنه گول بخوره اولین ببیند همسرتون واقعا اون خانوما میخواد یانه اگه ازتون حمایت کرد پای اون زن ببرید به همسرتون فرصت بدید و آرامش خودتو حفظ کن فکرکن این جریان برات یه زندگی دوبارست که به خودت اهمیت بیشتری بدی 

چه واگذاری خانم‌ ندارید زنی که شما رو خورد کرده فکرکنه زرنگ راست راست بگرده

میگرده من نمیدونستم بعد ما میاره خونه 2هفته پیش یکی از همسایه ها گفت بهم کشیک کشیدم دیرو فکر کردم خونه اس رفتم جلو ذر ذاذ بیذاذکرذم شوهرم پلیس خبر کرذ

منو دخترمو انداخت بیرون زورم بهش نرسید 2سال باهاش بوده نمیدونستم الانم زندگی میکنن قایمکی تا وحده حک ...

شکایت کن حق بچتو ازش بگیر خودتم کارکن خدا بزرگه یه اشغال ازدست دادی