2777
2789
عنوان

برگردین ب قبل عمل بینی انحام میدین یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 49 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سرپایی با بی حسی عمل کردم نه گچی نه کبودی نه چسب   میگن عمل تعویض غضروف و ….چند سال بعد ترمی ...

یعنی چی گلم؟لیفت کردی یا عمل؟نشنیده بودم عمل بینی سرپایی آخه

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید بنویسید که اندوه بشر بسیار است....،💔                                                  اگه توهم عاشق امام حسینی پس بیخیال همه تفاوتا منو تو یه اشتراک بزرگ داریم دوست من🙂❤️
ده ساله عمل کردم بینهایت راضی ام هیچ عوارضی هم تا حالا نداشته برام تنفسم هم بهتر شده 

نوک بینیت تا چندوقت بهترشدن من ۱۱ ماهه عمل کردم خیلی بزرگه دکترم غضروف گذاشته

خودت░باش.░یه░اصل░خیلی░بهتر░از░یک░نسخه░است.

عزیزم به نظرم این چیزایی که به شما گفتن نظراته کسانیه که یا خودشون عمل نکردن یا دکترشون ناشی بوده ، وگرنه اگر پزشک خوب متناسب با فرم بینی و مشکی که دارید انتخاب کنید هیچ‌مشکلی پیش نمیاد ❤️

کما اینکه این مشکلاتی که شما گفتید برای ۱۵-۲۰ سال پیشه نه الان که انقد عمل زیاد شده که دکترا حرفه‌ای ترن و  کمتر خرابکاری دارن.

بعضی دکترا میزنن خراب میکنن

من اگر برگردم عقب اره صد در صد عمل میکردم

ولی دیگ‌جا این دکتری ک‌رفتم هیچ وقت عمل نمیکردم

بینیم استخونی بود میتونست خیییلی قشنگ تر دراره 

نشد اونی‌ک میخواستم‌همیشه هم‌همینه اونی ک بخوای نمیشه

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
من بینیم صافه و مشکلی نداره  فقط زیادی گوشتیه😑😑 و تو صورتم گنده بنظر میاد  راستش میترس ...

میتونی عکس بدی؟از دماغت🤦🏽‍♀️

چیپس موز سیب نارگیل بخور خووبه ... آقای بواستیک بابای پلاستیک ،.....:/                                                                                             پیشیح عتی ایستیرم میو میو🐈عشق فق غذا وسلام                                                                           میخام دریا بشم غرقت کنم عاح🤤🌊 ،                                                           تو کهکشان هارو تو ذهنت داری اجازه نده کسی بهت بگه نمیتونی 🌌🌚   
بعضی دکترا میزنن خراب میکنن من اگر برگردم عقب اره صد در صد عمل میکردم ولی دیگ‌جا این دکتری ک‌رفتم ...

مثل بینی من که دکترم خراب کرد

خودت░باش.░یه░اصل░خیلی░بهتر░از░یک░نسخه░است.
یعنی چی گلم؟لیفت کردی یا عمل؟نشنیده بودم عمل بینی سرپایی آخه

تو مطب انجام دادم با بی حسی لیدوکائین من تیغه و قو بینیم خوب بود درواقع ی مقدار سوراخ های بینیمو کوچیک کردم یا همون پره های بینیمو از دوطرف بخیه خورد 

میتونی عکس بدی؟از دماغت🤦🏽‍♀️

یبار دادم گفتن به صورتت میاد و بزرگ نیس 

ولی الان نمیتونم‌ چون عکسا با لینک شده هر کی لینک رو باز کنه تو هیستوری گوشی میمونه عکسم 

انشالله سایت درست بشه چشم

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...