2777
2789

سلام دوستان من تازه واردم تو نی نی سایت❤️❤️

دوستان لطفاً نظراتتون درمورد شیرخشک سوپرامیل از همه بابت چه مزه و کیفیت ‌و از بابت وزن دهی و دل‌درد لطفا هر تجربه ای دارید بهم بگید.

دخترم چهارماهشه 5500 وزنش کلی شیرخشک امتحان کردم بهش نمیسازه.

ببین از نظر ویتامین کالری همه شیر خشکا یکیه فقط مونده کدوم به بدن بچه ات بسازه

بدیه شیر خشکا همینه ک ب بجه نمیسازه یکیش یبوست میکنه یکی اسهال و.....

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

من فقط شبها یک وعده بیومیل پلاس میدم، خیلی راضی هستم.

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

تا۱۸ماهگی دخترم ازاین شیر استفاده کردم،خوشمزه س خیلی چربه نوزادا طعمشو دوس دارن یبوست و دل درد نمیار ...

اع میگن برای وزن گیری خیلی خوبه که. منم دخترم تپلی نیس لاغره. بازم خوبه که دلدرذ نگرفته مرسی عزیزم

اره دقیقا فقط شیرخشک بهداشت بهش میسازع که میترسم نکنه یک چیزیش کم باشه

نه فک نکنم

کلا بچه تا بزرگ شه مادر پیر میشه

ماهایی هم ک شیر خودمون میدیم یه دغدغه دیگ داریم مثلا یساعت نمیشه بری تنهایی جایی همه جا ک نمیشه نوزاد برد

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
خوشبحالت شیر خودتو میدی نوش جون نی نی

من‌ ماه اول بیومیل میدادم روزی یه وعده خوب بود نه یبوستی نه چیزی متاسفانه دخترم آلرژی به پروتئین گاوی داره از یکماهگی اینطور شد دیگ شیر خشک معمولی نباید بخوره الان شیر خودمو میخوره 

اره اما واقعا ارزش داره شیر مادر 

ببخشید چیشد ک بچه تون شیر خشکی شد؟

ببخشید چیشد ک بچه تون شیر خشکی شد؟

زردی گرفت اطرافیان گفتند حتما خودت چیزی خوردی و فلان قطع کن...بچه تو دستگاه بود دیگه من دوروزه شیرخشک دادم دیگ نگرفت سینه مو خودمم سعی نکردم البته خیلی پشیمونم

خوشبحالت شیر خودتو میدی نوش جون نی نی

می‌دونی عزیزم، متاسفانه شیردهی ماه اول و دوم خیلی سخته و اطرافیان نسخه میپیچن که شیرت کمه و بچه سیر نمیشه و از این حرفها.

ولی من اصلا بهشون گوش ندادم و هم دخترم و هم پسرم شیر خودم رو دادم.

درسته میگن شیر مادر، کاملترین غذاست ولی ناراحت نباش عزیزم شیر خشک هم با توجه به نیازهای کودکان تولید شده.

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

نه فک نکنم کلا بچه تا بزرگ شه مادر پیر میشه ماهایی هم ک شیر خودمون میدیم یه دغدغه دیگ داریم مثلا ی ...

من هم شیر خودم رو میدم ولی چون شبها یه وعده شیرخشک میدم، پسرم شیرخشک میخوره، حتی موقعیت پیش اومده که ۴ ساعت پیش مامانم گذاشتم و رفتم بیرون.

از طرفی وقتی به غذا خوردن بیفتن، میشه بزاری پیش مادر یا اطرافیان مورد اطمینان.