2777
2789
عنوان

تاپیک دورهمی دوستان قدیمی +(جدیدیااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 189439 بازدید | 6671 پست
دوستان یه سوال فکر منو به خودش مشغول کرده اینکه وفتی مسئولیت حقوق ووخرید و...  به عهده میگیریم ...

به نظرم پولا دست شما باشه چون از اول اینطوری بوده ولی خرید باهم انجام بدین

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم خرید باید مشارکتی باشه . اواخر هفته رو دو ساعت اختصاص بدید به خرید از تره بار یا هایپر استار ...

ببخشید منظورتون اینه خانما هم باید حتما شاغل باشن؟؟؟؟!!!!!

خب خیلیا شرایطشو ندارن و بنا به دلایلی خانه دار هستن 

ولی من دیدم خانمای خانه داری که با مدیریت و درست و به جا خرج کردن چقدرررر به پیشرفت زندگیشون کمک کردن

اگر پیام شما اینو میگه که برای گذران زندگی زن و مرد باید هر دو شاغل باشن به نظرم اون دسته از خانومای خانه داری که براتون گفتم زحماتشون زیر سوال میره

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
انشاءالله ممنونم عزیزدلم 

روز چندم انتقالی؟

منم انتقال دادم 

روز ۷ ام هستم

من برات دعا میکنم که مادر بشی

تو هم برای من دعا کن

چون ماها درد هم رو می‌فهمیم

😔😔

و خدایی که به شدت کافیست.
ببخشید منظورتون اینه خانما هم باید حتما شاغل باشن؟؟؟؟!!!!! خب خیلیا شرایطشو ندارن و بنا به دلایلی خ ...

نه عزیزم . هرگز چنین جسارتی نمیکنم چون خودم تا بچه هام بزرگ بشن خانه دار بودم . پاسخ من در جواب تاپیک دوست عزیزم بود که فرموده بودن اگر مسئولیت مرد کم بشه تنبل نمیشه؟ اون زمانی که خودم خانه دار بودم شاید فراغت بیشتری داشتم ولی توقع از من بیشتر بود و ب خدا با الان که کار میکنم فرقی نداشت . چیزی که نوشتم نصیحت مادرانه ای بود که همیشه به دخترمم میگم که تو زندگی مشترک باید ما باشیم چه شاغل چه خانه دار . اگر باعث رنجش شما شد پوزش میخوام عزیزم 🍀🍀

نه عزیزم . هرگز چنین جسارتی نمیکنم چون خودم تا بچه هام بزرگ بشن خانه دار بودم . پاسخ من در جواب تاپی ...

نه عزیزم ناراحت نشدم فقط سو تفاهم ایجاد شده

وگرنه منم موافقم زندگی مشترک یعنی باهم بودن❤

@ای_داد_بیداد‍ 

جیران جان سلام پیامتو دیدم واقعا شوک شدم 

ولی ساعت پیام چون برا دیشب بود تا اخر خوندم و خداروشکررر ختم به خیر شد 

کاملا هم حق داشتی بترسی و نگران شی 

مواظب خودت باش😍

مرسی که وسط ترسات مارو یاد کردی بدو بدو اومدی😅

ببخشید منظورتون اینه خانما هم باید حتما شاغل باشن؟؟؟؟!!!!! خب خیلیا شرایطشو ندارن و بنا به دلایلی خ ...

من خودم تا قبل عید شاغل بودم و الان خونه هستم، شغلمم دوست داشتم و بازم مایلم برگردم سرکار، چون شهر غریب هستم و تنها و حوصلم سر میره و زحمت زیادی هم واسه درس و کارم کشیدم

ولی بنظرم خانه داری بهترین انتخاب یک خانم هستش، من الان که خونه هستم آرامشم بیشتر هستش، تایمی که واسه زندگیم میزارم بیشتره و بطبع رضایت همسرمم هم بیشتره

نه عزیزم . هرگز چنین جسارتی نمیکنم چون خودم تا بچه هام بزرگ بشن خانه دار بودم . پاسخ من در جواب تاپی ...

اتفاقا سوالی هم که پرسیدم بخاطر این بود که در خانواده همسرم، همه کارا با مادرشونه، اصلا پدر خانواده فقط کار خودش میکنه و پول میده، بنظرم مادرشورم خیلی خسته میشه تلبته تربیت نادرست خودشم بوده، حتی بچه هاش ممکنه بلند نشن کاری کنن، از بس ک مادر چیزب نگفته

الان که سنش رفته بالا دیگه توانش نداره ولی حب کارا هم میمونه چون کسی وظیفه خودش نمیدونه

من خودم تا قبل عید شاغل بودم و الان خونه هستم، شغلمم دوست داشتم و بازم مایلم برگردم سرکار، چون شهر غ ...

خونه دار بودن یا شاغل بودن؛هیچکدوم به اون یکی ارجحیت نداره

و هر کدوم خصوصیات خاص خودش رو داره

هر کس بنا به شرایط روحی و شخصیتی خودش انتخاب میکنه

فکر کنم من و شما با خونه داری حالمون خوبه🙂

من خودم تا قبل عید شاغل بودم و الان خونه هستم، شغلمم دوست داشتم و بازم مایلم برگردم سرکار، چون شهر غ ...

بله موافقم . بچه های من وقتی بزرکتر شدن واقعا تنها شدم از طرفی مشکلات مالی برامون بوجود اومد و همسرم ورشکسته شد . من هم اوایل به تشویق دخترم و اجبار رفتم سر کار و بعد شدیدا کمکی شد برای خانواده ام . الان هم خوشحالم که تو خونه تنها نیستم و هم مسئولیتم زیاد شده . در هر صورت چه خانه دار و چه شاغل خانمها نقش مادر و همسر و مدیر و مسئول منزل رو به دوش میکشند . 🍀🍀

خونه دار بودن یا شاغل بودن؛هیچکدوم به اون یکی ارجحیت نداره و هر کدوم خصوصیات خاص خودش رو داره هر ک ...

بله صدردصد حق باشماست، هرکسی در هر برهه و شرایط خاصی میتونه هرجور که به زندگیش کمک میکنه انتخاب کنه و زنها و خصوصا مادر خانواده واقعا ستون خانوادست💕❤