2777
2789
عنوان

شوهرم میکه😠😠

| مشاهده متن کامل بحث + 1571 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه میدونم هزارتا حرف میزنه.میگه ازلحاظ جنسی سردی.لاغری .رنگ پوستت سبزه ایراد های بنی اسراییلی میگیره ...

بگو روز اول که منو گرفتی کور بودی ، الان لابد شفا گرفتی 

مرتیکه الدنگ 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

بهش بگو اِ کنی اُ میکنم زن بگیری شوهر میکنم 😂😌💪

چه جالب ماهم اینو میگم البته اینجوری (تو هَه کنی من هُو کنم تو زن کنی من شُو کنم )

#اللهم عجل لولیک الفرج #اللهم جعل عواقب اُمورنا خیرا #الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته امیرالمومنین و اولاده المعصومین(ع)🍃   #ما_ملت_امام_حسینیم
نه بابا هیچی نیست یه خونه قدیمی داره که اونم پدرش داده

گوگل سرچ کن محمد افلاکی راز ۴ فصل و فایل هاشو گوش کن

پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

همین تصمیم گرفتم 

تو خیلی حساسیت نشون میدی اونم دست گذاشته رو نقطه حساس تو منم قبلا حساس بودم شوهرم هر ساعت میگفت میخام زن بگیرم الان مریضم جاگیر میگم برو زن بگیر هیچ غلطی نمیکنه فقط میخاس منو مریض کنه