2777
2789
عنوان

شام چی دارید😋 🍝🍝🦞🍤🦀🍡🥮🍠

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 47 پست
😂😂😂😂😂 شوهرت چی میخوره

بدبخت هی از بیرون🥲🥲🥲

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ووای من چی بپزم 🤔🥴 هنوز هیچی ندارم. ترجیحا رژیمی😁

سلام خوشگلم خوبی؟؟؟😘

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

خوشبحال اونا که مهمونی دعوتن خواهر شوهرم هر هفته چند روزش خونه پذرشوهرمه وقتیم خونه خودشه شوهرش ظهرا ...

مادرشوهر من از وقتی فهمیده من باردارم، میترسه، ویروسی باشه و اونم بگیره، هیچ حالمم نمیپرسه، الان یادم نیست اخریم بار کی رفتیم خونشون، تو یه کوچه هم هستیم.

دقیقا دخترش یه روز درمیون میاد، هنوز راهش دوره.

اگر نیاد تلفن برمیداری، بمیرم کجایی

مادرشوهر من از وقتی فهمیده من باردارم، میترسه، ویروسی باشه و اونم بگیره، هیچ حالمم نمیپرسه، الان یاد ...

چقد شبیه منی منم جفتمه پنج روز حتی قیافشم ندیدم ...اونا هرروز خونشون برای شام و ناهار یبار نمیگه دخترم حامله ای بیاین اینجا شاید نتوتی غذا بپزی حداقل یبار اصلن۸شاید دلت بخواد 

چقد شبیه منی منم جفتمه پنج روز حتی قیافشم ندیدم ...اونا هرروز خونشون برای شام و ناهار یبار نمیگه دخت ...

۵ روز، مال من از ماه هم گذشته.

مادرشوهر من حتی یه کارا میکنه که مثلا من خنگم و نمیفهم. یعنی خودشو میزنه به خنگی، مثلا دارن جوجه میپزن، من رفتم تو ، به پدرشوهرم میگه، اینا اومدن جمع کن، تخم مرغ میپزم.

به خدا حاضرم خونم نون خالی بخورم ولی خونش نزم. الحمدالله اونم نمیگه بیاین. اصلا از این نه نه ها نیست بگه، چرا نمیایین

چه عجب ازکی اینجور تاپیکی ندیده بودم  همش درمورد کراش و دوست پسر و رابطه تاپیک میزننن

همه عاشق شدن دیگه من باردارم گشنه میشم همش تاپیک غذامیزنم😂

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

سلام خوشگلم خوبی؟؟؟😘

عزیزززم😍

خوبی گلم 

چخبرا هنوزم رژیمی؟با سمیرا؟

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی۵۸/۷۰۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏خدایا شکرت بخاطر پرنسس کوچولوم😍🙏🏻 روز اخر بارداریم به ۸۲ رسیده بودم هاا اما بازم شدم فنچ😎

عزیزززم😍 خوبی گلم  چخبرا هنوزم رژیمی؟با سمیرا؟

قربونت برم خوشگلم. خوبم مرسی.

نه😶 ول کردم دختر دوباره وزنم برگشت.😐

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

قربونت برم خوشگلم. خوبم مرسی.  نه😶 ول کردم دختر دوباره وزنم برگشت.😐

وووای ووای خیلی بده لعنتی منم ول کردم وزنم کلاااا برگشت حتی بیشتر شدم😐🥴تازه به خودم اومدم یکم‌رعایت کنم باز 

هرجاهستی موفق باشی گلم 💖

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی۵۸/۷۰۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏خدایا شکرت بخاطر پرنسس کوچولوم😍🙏🏻 روز اخر بارداریم به ۸۲ رسیده بودم هاا اما بازم شدم فنچ😎