2777
2789

داماد داشتم  الان باز زنگ زده حال و احوال بعد میگه مامان جان خبری هست نیست میگم چه خبری میگه دختره ی خنگ حامله ای یا نههههه میگم نه میگه خاک تو سرت بی عرضه    واااا خب مگه زوره گیری کردمااا خو تو سیزده سالگی شوهر کردی بایدم سی سالگی داماد دار میشدی  میگم ولم کن مامان حوصله ندارم میگه ولت کردم این شدی دیگه تا زمانی مجرد بودم میگفت توام شوهر کنی دیگه آرزویی ندارم خیالم راحت میشه چند سال آخر عمرم و بی دغدغه زندگی میکنم چون من بچه آخری بودم همه خواهر برادرام رفته بودن من بودم فقط حالا پنج ساله ازدواج کردم گیر داده به بچه بچه ام بیارم میخواد گیر بده یه دونه کمه دومی ام بیار دیروز برادرزاده مو بغل کرده بودم هی چشم غره میزد بهم میگفت نگاش کن دختره ی بی عقل الان باید بچه خودتو بغل کنی نه بچه خواهر برادرتو کله کدو  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر یا دشمن

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

ولش کن مادره دیگه لبخند بزن بگو مامان من فعلا هدفای دیگه دارم

هربار بزن به شوخی

دلشو نشکون بی احترامی نکن

من دخـــتـــری از تـــبار پـــاییـــزم بـــا احـــساســـاتی پاییـــزی ، دخـــتری کـــه چشـــمـــانـــش زیـــاد ابـــری و بـــارانـــی میـــشود  ، دختــری کــه مثـل پـایــیز جــانـش را میـــدهـــد بـــرای کــسی کـه بـهــارش باشــد  ،  و دل این دختـــر ماننـــد بـــرگ هـــای پایـــیزی نـــازک اســـت و زود میشـــکند

اکثرا مامانا اینجورین منظور بدی نداره بنظرم میخواد تنها نباشی الان شاید تو قلبش میگه من بمیرم این دختر از تنهایی میمیره یا افسرده میشه به دل نگیر

قدر الان دنیارو بدونین🌏                                                         ۴۰سال بعدش پشیمون نشین🌋🏜🌚
نمی‌دونم چی بگم . منو مامانم ب مسائل خصوصی هم کاری نداریم توضیح نمیدیم سوالم نمیپرسیم

فکر کن من به مامانم بگم این مسئله خصوصیه واااای واااای وای یا ابرفض چی میکنه