2821
2789
واقعا ینی قلب نینی منم تشکیل میشه

ان شاءالله🤲😍

امیدت ب خدا باشه و مطمئن باش برات بهترین ها رو درنظر گرفته. اصلا هم استرس نداشته باش. همه چی رو بسپار ب خودش. ان شاءالله خوش خبر باشی عزیزم🤲😍

غیبتت سخت شد از دست مسلمانی من😭😭😭
دکتر بهم گفت ساک بارداری مشخصه تست بتا خوبه دوهفته دیگه بیا تشکیل قلب خیلی استرس گرفتم دست خودم نیست ...

دکتر درست گفته پس اصلا نگران نباش همه چی اوکیه.بله عزیزم مادرشدن خیلی سخته، تازه اول راهی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره خیلی استرسشو دارم چون تنبلی تخمدان داشتم میترسم

منم از روزی که بی بی چکم مثبت میشه استرس میاد سراغم.سر همه سونو و آزمایشام استرس شدید میگیرم، اصلا از دوران بارداریم لذت نمیبرم ولی باید بسپاریم به خدا و فقط از این دوران لذت ببریم

منم از روزی که بی بی چکم مثبت میشه استرس میاد سراغم.سر همه سونو و آزمایشام استرس شدید میگیرم، اصلا ا ...

من تا هفت ماهگی استرس دارم قشنگ لذت میبرما ولی دوس دارم خودم بمیرم نینیم چیزی نشه مهرش بدجور به دلم افتاده دوسش دارم

من تا هفت ماهگی استرس دارم قشنگ لذت میبرما ولی دوس دارم خودم بمیرم نینیم چیزی نشه مهرش بدجور به دلم ...

ان شاالله ک نی نیتو سالم و سلامت بغل بگیریش و یه دندون بگیریش بخاطر استرسات  

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  11 ساعت پیش