2777
2789
عنوان

توصیه تون به یه دختر ۱۹ ساله چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 27 پست

همین ۱۹ ساله بمون

بزرگتر نشو 

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کل انرژیت رو بذار برای استقلال مالی و فکری و شاغل شدن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

فقط و فقط درس بخون خواهش میکنم درس بخون معدلت رو بالا نگه دار جزو استعدادهای درخشان بشی آینده ات تضمین میشه از تمام دوستات دوری کن چ دختر چ پسر از خانوادت دوری کن فقط درس بخون این دوران رو ،اونوقت کسایی که ازت متنفرن ازت دوری میکنن خودشون میان سمتت ،فقط لطفا خواهش میکنم درگیر رابطه های الکی نشو فقط درس بخون فقط درس

تو حیف شدی  باید از این استاد انگیزه شی ها میشدی 😂😂

هیییییس خوابم میاااد 😁

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

بقیه به جایی نرسیدن و دارن نصیحتت میکنن

شنونده ی عاقلی باش...

ازدواج پایان خوشی هات نیست

قبل ازدواج دوتا کتاب راجب بخون دوتا وویس همسرداری بگوش

هدف هاتو ب کسی نگو تا وقتی ک بهشون نرسیدی

برنامه ریزی کن حتی اگ عمل نمیکنی(بعدها همونارو میبینی و یادت میاد دوتا کار عقب مونده داری) ولی اگ ننویسی ممکنه کلا یادت بره

برنامه اعتفادی داشته باش که هر اوشکولی نره تومخت (کتاب مذهبی بخون )

کار خوب و انجام ندادن کار بد رو  زمزمه کن برا خودت که شجاع باشی

فقط و فقط درس بخون خواهش میکنم درس بخون معدلت رو بالا نگه دار جزو استعدادهای درخشان بشی آینده ات تضم ...

از خانوادت نری دور بشی ها منظورم اینه زیاد درگیر چیزی نشو فقط و فقط و فقط درست بخون این نصیحت هارم کسی نمیاد بت بکنه ،فقط اگر خودت دوسداری موفق باشی فقط و فقط بچسب ب درست

فکر نکن خوشبختی به ازدواج کردن ختم میشه

افغانستانی محترم تو تاپیک من نیا پست منم ریپلای نکن باتشکر ...لینک کارزار برای اعتراض و رسیدگی به ورود افغان ها       https://www.karzar.net/86199 

زندگی یه جعبه شکلاته

هیچوقت تا بازش نکنی نمیدونی چی ازش میاد بیرون

یکسریا بهت پیشنهاد میدن صورت مسعله رو پاک کنی مثلا ازدواج نکنی

ولی بدون هر مشکلی در زندگی یک مسعله هست ک قابل حل کردنه فقط ادمای قوی از پسش بر میان

اگ ضعیف باشی همیشه و همه وقت چه با ازدواج چ بی ازدواج هیچیو نمیتونی حل کنی و همش داعم عقبی