zahraتونم مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 716 عنوان نیوکمپ 197 بازدید | 17 پست چرا اخرش اینطوری شد واقعا اشکمو دراورد 😏😏 😗کیا حس میکنن دنیا یه فیلمه و ما بازیگر این فیلم 🤔 دلم میخواد انقدر گریه کنم ک اشکم خشک بشه دیگ راحت بشم 😔 برای مامان شدنم صلوات بفرستین لطفا 💚 1402/04/23 | 10:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rahiia عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 4571 واقعا گریه کردی برای این فیلم من ک به خودم فخش دادم چرا دیدم کلا
ــchocolateـorangeــ عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 23017 آخرش که اومدن پول گذاشتن تو دستشون ،اونا هم از خوشحالی تا مرز سکته رفتن😂 کجاش غمناک بود؟ جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
ــchocolateـorangeــ عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 23017 واقعا گریه کردی برای این فیلم من ک به خودم فخش دادم چرا دیدم کلا منمچقد افت کرده سریالای منوچهر هادی جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
جلبک_کپک_زده عضویت: 1401/06/20 تعداد پست: 6909 طبق معمول مضخرف تموم شدمث همه فیلما ایرانی😪🚶🏻♀️ خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
zahraتونم مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 716 مگه چی شد هیچی رفتن مسابقه سوال اومد یه میلیارد چندتا صفر داره نصرت زد ۸ تا اشتباه شد 😗کیا حس میکنن دنیا یه فیلمه و ما بازیگر این فیلم 🤔 دلم میخواد انقدر گریه کنم ک اشکم خشک بشه دیگ راحت بشم 😔 برای مامان شدنم صلوات بفرستین لطفا 💚
خبرنگارسایتم عضویت: 1401/06/25 تعداد پست: 2395 قسمت اخرشبد تموم شدانتظار داشتم مری به گندم برسهمریم به شهابمجتبی هم به لیلا اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم :) 🥺🥺
zahraتونم مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 716 آخرش که اومدن پول گذاشتن تو دستشون ،اونا هم از خوشحالی تا مرز سکته رفتن😂 کجاش غمناک بود؟ اره وقتی پولارو دادن خوب بود قبل اون غمگین بود 😗کیا حس میکنن دنیا یه فیلمه و ما بازیگر این فیلم 🤔 دلم میخواد انقدر گریه کنم ک اشکم خشک بشه دیگ راحت بشم 😔 برای مامان شدنم صلوات بفرستین لطفا 💚
zahraتونم مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 716 قسمت اخرش بد تموم شد انتظار داشتم مریم به گندم برسه مریم به شهاب مجتبی هم به لیلا اره منم دقیقا همونو فکر میکردم ولی نشد 😗کیا حس میکنن دنیا یه فیلمه و ما بازیگر این فیلم 🤔 دلم میخواد انقدر گریه کنم ک اشکم خشک بشه دیگ راحت بشم 😔 برای مامان شدنم صلوات بفرستین لطفا 💚
joker_2020 عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 2798 واقعا گریه کردی برای این فیلم من ک به خودم فخش دادم چرا دیدم کلا چی بوده چی شد
روشای_مامان عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 2288 منم چقد افت کرده سریالای منوچهر هادی منوچهر هادی همه فیلماش از اول اینجوری بود همیشه گند میزنه من هیچوقت نمیتونم بد باشم، من کل بدنم قلبه ^_~ 💞🦄 ( ˘ ³˘)❤