2777
2789
عنوان

بیایین بی بی چککک

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 54 پست

زشت چرا باشه؟ بلاخره مگه ننیخوایتی اقدام کتی اون موقع هم نظرت همین بود؟ 

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

سلام یعنی جی فکر نمیکردم کاندوم برای چی اختراع شده

س عفونت داشتم شوهرمم گیر میداد ب بچه منم تو دلم گفتم عفونت ک دارم نی نی نمیشه بزار همین یکی دو بار حالا ۵روز از پریودیم گذشت امروز یکم درد داشتم صبح بی بی چک زدم مثبت بود 

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو تاپیکی خب گفتی اقدامی

یعنی تصمیم ب بارداری داری

پس چرا تعجب میکنی از بارداری؟

الان خب باید خوشحال باشی

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش

چیزی نگو فقط شکر کن از امروز حسابی مراقب نینیت و خودت باش

🥺❤️

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️
زشت چرا باشه؟ بلاخره مگه ننیخوایتی اقدام کتی اون موقع هم نظرت همین بود؟ 

ن گلم مثلا ۶ماهیی از عروسیم می‌گذشت کاری نداشتم 

تو تاپیکی خب گفتی اقدامی یعنی تصمیم ب بارداری داری پس چرا تعجب میکنی از بارداری؟ الان خب باید خوش ...

اون تصمیم داشت من نهه

شوهرت میدونه؟

صبح دید ک بی بی چک زدم مثبت میخواس برع سرکار 

س عفونت داشتم شوهرمم گیر میداد ب بچه منم تو دلم گفتم عفونت ک دارم نی نی نمیشه بزار همین یکی دو بار ح ...

عفونت ربطی نداره به اسپرم وتخمک سالم که هرلحظه احتمال بارداری هست

دوم اینکه همسرت هم بچه میخواسته 

یکی بیار کافیه دیگه

عفونت رو حتما درمان کن تا دوران بارداری مشکلی برات پیش نیاد

اگاهی پزشکیت رو بالا ببر چند تا سایت وکتاب بخون دراین موارد

مبارک باشه

مبارک باشه عزیزم این فکرو نکن گلم زشت برای چی این بچه نعمت و موهبته 

❤️🥰🥺

ن گلم مثلا ۶ماهیی از عروسیم می‌گذشت کاری نداشتم 

ربطی نداره چه دوماه چه ۶ مبارک باشه به خودت حس منفی نده

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

اون تصمیم داشت من نهه

اسی اولین تاپیکتو بخوووووون

الان خوندم من

الان رضایت داری؟؟؟

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش