2777
2789
عنوان

به نظرتون کدوممون مقصریم؟من یا نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 29 پست
نامزدت عقدیه یا فقط نامزد؟ بعد چرا ازون اجازه میگیری و منتظر تاییدشی؟ کمبود داری؟کو اعتماد بنفست؟.ی ...

اره عقدیم.دوماه دیگه ازدواج

و یجورایی انگار دیگه حتی مامانمم وهمه اختیار منو با همسرم میدونن 

و خودمم دوس دارم که اینجور باشه

اما نمیدونم چرا اینجوری شد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من 

نظر 

ندم بهتره

چون جداتون میکردم با نظرم

ولی من بودم قهر قهر تا روز قیامت و جدا میشدم

تو دنیا پر از مرده و کیس های جدید 

ول کن شوهر کردن و 

سر خر بیاری برا چی 

خوش باش مجردی کن

یعنی به نظرتون مقصر بودم؟ یااینکه زیاد حساس شدم واینکت چجور برخورد کنم بفهمه ناراحت شدم وتکرار ...

عزیزدلم ن مقصر نبودی اون زیادی دیگ دلش برات تنگ شده و اینجوری خیلیییی میشه شوهرمن ی بار گزاشت برم شهرستان 

وقتی رفتم دو روز اولش خوب بود بعد هی دعوا هی دعوا هی جنگ و اون مسافرت من یک ماه طول کشید یک ماه من موندم خونه مامان بزرگم نمیدونی چیکار میکرد ینی بگم تو اون یک ماه ما دو روزشو خوب حرف زدیم دلش تنگ‌میشد زود قهر میکرد بهانه میاورد حرف نمیزد یا چمیدونم یجوری نشون میداد ک براش مهم نیست من رفتم شهرستان چون من نمیگفتم دلم برات تنگ شده و اینا و بم میگفت اره دیگ دورت شلوغه یادت رفت منو و قهرررررر و اینا اصلا خیلی مزخرف بود اون مسافرتم بعد یک ماه ک همو دیدیم خیلی خوب بود دعوا کردیم بازما ولی همون لحظش اشتی کردیم 

ولی اینو بگم دعوا اصلا نمک زندگی نیست اصلاااا باعث میشه دل کم کم سرد بشه

بنظرم هیچی نگو حتی پیامم نده بزار اون پیام بده و بدونه از حرفی ک زده ناراحتی 

الان بهت گفته ببند دهنتو فردا ی چیز دیگه میگه 

ناراحته دلیل بر بی احترامی نیست 

هرجور رفتار کنی از الان عادت میکنه

اره عقدیم.دوماه دیگه ازدواج و یجورایی انگار دیگه حتی مامانمم وهمه اختیار منو با همسرم میدونن  ...

بنظرم راهت اشتباهه.سعی کن مستقل باشی برای هرچیزی منتظر تایید همسرت نباشی تو رفت و امدت خودت رعایت کن ولی از شوهرت اجازه  نگیر کم کم شوهرت روت مسلط میشه و حتی برای اب خوردنم اختیاری نداری

بعدا ک عروسی کنی اصلا نمیزاره بری بمونی پس الان لذت ببر خودتو ناراحت نکن دوباره اشتی میکنین

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️