2777
2789
عنوان

روماتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 25 پست
چند تا امپول داره تا چند روز برنی خوب نیشه

از همینا میترسم... هی بخوای بری بیای..

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

عزیزم نترس دست و پاتو گم نکن

سعی میکنم ولی واقعا نمیتونم

ینی کلا اینجوریم...مخصوصا اینکه درمورد بیماری شناختی ندارم 

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس حداقل تا قبل شناخت بیماری حال خودتو خراب نکن

چش:/☹

منم از درد استخونام و ورم پاهام دارم میمیرم اصلا نمیتونم زندگی عادی داشته باشم هی خسته نفس تنگی تپش قلب یه آزمایش بود ای اس ار بالا بود دیگه شوهرم نبردتم مال چند سال پیش بود بعد فسفر و انواع ویتامین هم کمبود داشت بدنم هی بدتر دارم میشم نمی‌دونم چمه

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️
منم از درد استخونام و ورم پاهام دارم میمیرم اصلا نمیتونم زندگی عادی داشته باشم هی خسته نفس تنگی تپش ...

بمیرم....چرا دنبالش نمیریییییی

بمیرم....چرا دنبالش نمیریییییی

خدانکنه عزیزدلم الهی تو خوب بشی انشاالله جواب آزمایشات خوب باشه بعد بچه ی منم خوب بشه منم دیگه دردام نمیمونه

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️
چرا نمیری دکتر 

چون یه شهر دیگس اون متخصصی که باید برم همایون الهی بعدش سکته کرده بنده خدا از اونم بگذریم شوهرم نمیبرتم و هی قول دروغ میده بهم و نمیزارع خودمم تنهایی برم داستان دارم از دست شوهرم