2777
2789
عنوان

بوی بد کف سر

| مشاهده متن کامل بحث + 10556 بازدید | 51 پست

یکی اینجا گفت کپسول تتراسایکلین بگیره قاطی اب کنه بریزه تو اسپری بپاشه کف سر نیم ساعت بمونه بعد بشوره قارچ کف سره اینجوری میره چند بار انجام بده

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗

لطف میکنید آدرس را برای منم ارسال کنید 

برای دخترم می‌خوام هر راهکاری بود انجام دادم خیلی دکتر بردمش ولی جوابی نگرفتم ۹سالشه اجازه هم نمی‌ده موهاشو کوتاه کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم به دلیل تجمع سموم بدنه باید آب زیاد بخوره ، خوردن خاکشیر ناشتا میوه و سبزیجات ....اگه سودای بدنش زیاد باشه داروهای گیاهی سودا ...بخاطر استرس هم می‌تونه باشه 

سلام عزیزم به دلیل تجمع سموم بدنه باید آب زیاد بخوره ، خوردن خاکشیر ناشتا میوه و سبزیجات ....اگه سود ...

سلام ممنون گلم مشکلش برطرف شد دوماه پیش رفته بود طب سنتی همین خاکشیر ناشتا رو بهش گفته بودن الان بهتر شده

سلام ممنون گلم مشکلش برطرف شد دوماه پیش رفته بود طب سنتی همین خاکشیر ناشتا رو بهش گفته بودن الان بهت ...

خداروشکر عزیزم ، با خاکشیر برطرف شد ؟؟ آزمایش نداد ؟؟مشکل داخلی نبود ؟؟

خداروشکر عزیزم ، با خاکشیر برطرف شد ؟؟ آزمایش نداد ؟؟مشکل داخلی نبود ؟؟

سلام گلم 

راستش بعد از اینکه خاکشیر مصرف کرد و گفتی کمی بهتر شدم دیگه روم نشد ازش بپرسم ببینم قطعی حل شده یا نه گفتم نکنه معذب بشه