2777
2789
عنوان

دعواباشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخ الان از دستش عصبانی هستی بی خیال بهش فکر نکن

الانم رفته توحیاط قلیون کشیدن من دوتابچه کوچیک دارم همش بایدسروکله بزنم باهاشون خسته شدم بخدادرکم نمیکنه.نمیدونم چرامردهابیشتراشون کثیف شدن

الانم رفته توحیاط قلیون کشیدن من دوتابچه کوچیک دارم همش بایدسروکله بزنم باهاشون خسته شدم بخدادرکم نم ...

ولش کن اصلا محل نده به خدا بی محلی کن بیشتر جواب میده،منم دوتا پسر دارم شام پسرها رو دادم جمع کردم الآنم دراز کشیدم بخوابم اصلا نه می دونم چی خورد نه چی کار میکنه،فردا هم تولدشه از صبح می خوام با پسرام برم بیرون

ولش کن اصلا محل نده به خدا بی محلی کن بیشتر جواب میده،منم دوتا پسر دارم شام پسرها رو دادم جمع کردم ا ...

کارخوبی میکنی شما.شمااگه اینکاراروکنیدشوهرتون ازتون بیشترفاصله نمیگیره؟؟خوب من بدم میادشوهرم باآدمای زن بازبگرده یااینجورکسی بیادتوخونه ام چندشم میشه

کارخوبی میکنی شما.شمااگه اینکاراروکنیدشوهرتون ازتون بیشترفاصله نمیگیره؟؟خوب من بدم میادشوهرم باآدمای ...

نمی تونم برم منتش رو بکشم،عادت کرده قهر کنه من برم منت کشی،همشون مثل همن،من شوهرم دوستاش رو نمیاره خونه

نمی تونم برم منتش رو بکشم،عادت کرده قهر کنه من برم منت کشی،همشون مثل همن،من شوهرم دوستاش رو نمیاره خ ...

من این میاره خونه.منم همیشه منتشوکشیدم ولی الان دبگه نمبتونم تحمل کنم بعددوتابچه بهم حرف بدبزنه بهم میگه حروم زاده خوب من مادربچه هاسم ناراحت میشم بهم حرف میزنه

من این میاره خونه.منم همیشه منتشوکشیدم ولی الان دبگه نمبتونم تحمل کنم بعددوتابچه بهم حرف بدبزنه بهم ...

ببین دقیقا برای همین حرف بد با شوهرم قهرم،پدرم فوت شده بهم گفت پدر سگ حروم زاده،همشون بی ادبن

ببین دقیقا برای همین حرف بد با شوهرم قهرم،پدرم فوت شده بهم گفت پدر سگ حروم زاده،همشون بی ادبن

خاک توسرشون همه ی حرفایی ک لباقت خودشون ب مامیزنن.کاش ب من اینومیگفت بدترسوگفت.گفت مادرق...بعدش گفت ماذرتوچیکارمیکنم اگه دست بزنی ب گوسیم منم خیلی ناراحتم

ولش کن بابا،با بچه هات خوش باش،به گوشیش چی کار داری خب؟

من فقط میخاستم عکسای خودموبفرستم براخودم ولی اون شروع کرد.خوشم ازش نمیادبچه هامم کوچیکن اذیتم مکنن عصبیم کردن

من فقط میخاستم عکسای خودموبفرستم براخودم ولی اون شروع کرد.خوشم ازش نمیادبچه هامم کوچیکن اذیتم مکنن ع ...

عزیزم حق داری منم مثل توام

بچه هامون چه گناهی کردن طفلکی ها یه بابای عصبی و یه مامان بی حوصله

واقعیتش دیگه فقط پسرام برام مهم هستند نمی خواه آینده این دو تا رو تباه کنم

یه کم بی خیال باش