2777
2789
عنوان

کمک توروخدا نمیتونم نفس بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1367 بازدید | 67 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عزیزم درسته ثابت کردنش خیلی سخته ولی غیرممکن نیس

خب ایشون هیییچ مدرکی نداره همون رفت امدم باز مدرک نیست حتی اگه همسایه شهادت بده دوستم نانزد داشت عقد بودن بعد خونه داشت پسره مدام دختر میبرد خونه ببین دوستم زنگ زد پلیس میگفت شوهرم الان با چند نفر داخل خونشه پلیس اصلاااا نرفت داخل فقط بعد دوبار ک زنگ زد دلیس پلیس از همسایه پرسید گفتن اره رفت امد داره پلیسه شیک رفت دم در به پسره تذکر داد فقط بعدم خدافظ

خب ایشون هیییچ مدرکی نداره همون رفت امدم باز مدرک نیست حتی اگه همسایه شهادت بده دوستم نانزد داشت عقد ...

نه اینطوریاهم نیس دنیااینقدرم بی دروپیکرنیس ک توی ساختمون یامحله ازاینکارابکنن همه جاروبه فسادبکشن قشنگ رسیدگی میکنن البته اگه واقعاشک کرده باشن وشاکی زیادباشه

Dunyada olumden baskasi yalan

اولا وجود نحس این ادمو از زندگیت حذف کن لیاقتت بیشتر از ی ادم‌عرزه اس عزیزم. ولی  اگه برات مهمه دختره اگه مجرده نمیتونه صیغه باشه میتونی گزارش بزنی منکرات وقتی میره خونش بیان بگیرنشون

اولا وجود نحس این ادمو از زندگیت حذف کن لیاقتت بیشتر از ی ادم‌عرزه اس عزیزم. ولی  اگه برات مهمه ...

چطور بفهمم آخه کی میره 

من خونه پدرم اصفهانه این دوتا بی نجابت گچساران هستن 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید.