2777
2789
عنوان

کراش دارا

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 25 پست
حقشه گذاشتم اسمش مارمولک عاشقش بودم گذاشتم رابطه داشته باشیم البته غیر دخولی😐 بعدش رفت خیانت کرد مخ ...

اصلا نباید میذاشتی ب اونجا بکشه

وقتی رابطه اون سمتی برع متاسفانه دیگه همه کارتات برا طرف مقابل رو شده و انگیزه ای برا ادامه رابطع و ب دست اوردنت نداره

مهم نی ب شخمت ایشاله بهترش میاد ایناهم همه درس و تحربه میشه

میشه برا حاجتم دعاکنی❤️به دعات محتاجم🥺
اصلا نباید میذاشتی ب اونجا بکشه وقتی رابطه اون سمتی برع متاسفانه دیگه همه کارتات برا طرف مقابل رو ش ...

ایشالا یکی بهتر بیاد باهام ازدواج کنه من که حیف شدم ۲ سال عمرمو حروم اون پسره مارمولک بی ن ا م و س گذاشتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه بی جنبه بوده چرا رید ب داستان😕 خاک توسر بیلیاقتش کنن

من بایدزودترمیرفتم که متاسفانه۴سال طولش دادم طرفم براتلافی زدزیرش الانم هرروزهمومیبینیم همسایه ایم تویه محلیم

ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه

ایشالا یکی بهتر بیاد باهام ازدواج کنه من که حیف شدم ۲ سال عمرمو حروم اون پسره مارمولک بی ن ا م و س گ ...

میاد فقط رو خودت کار کن آپشناتو ببر بالا پیشرفت کن صدبهترش میاد

من بایدزودترمیرفتم که متاسفانه۴سال طولش دادم طرفم براتلافی زدزیرش الانم هرروزهمومیبینیم همسایه ایم ت ...

فداسرت سعی کن پیشرفت کنی غصتو بخوره ک چرانشد

همیشه در هر زمان کراش دارم 🥲🥲🤣🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خدا به دلت صبربده😂 میبینم دهنت ساییده از دست دلت

فداسرت سعی کن پیشرفت کنی غصتو بخوره ک چرانشد

غصه که میخوره الان هردومون ازدواج کردیم دوست صمیمی شوهرمه 

ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه

واااای😐

زندگی منواگه بنویسن خیلی شبیه رماناست وپرفروش ترین کتاب سال میشه کلی بالاوپایین داشت وداره