2777
2789
عنوان

ویالووون🎻

137 بازدید | 16 پست

سلام من خیلی علاقه دارم ویالون یاد بگیرم

کوچکترین اطلاعاتی هم درموردش ندارم

چجوریه؟...سخته ...چقدر زمان میبره تا مسلط بشیم

از ساز و نوعش ممکنه توضیح بدین😁🥰

...انچه قسمت توست،از کنارت نخواهد گذشت🤍🌱

منم هلاقه دارم دلیل نمیشه اطلاعاتی داشته باشم

چیه چیشده ؟من یه دختری ام که هم نمازشو میخونه و محرم  میره روضه نذر برمیداره هم دوس داره پیرسینگ بزنه تتو کنه و موهاشو هفت رنگ کنه هم دوست داره کنار نماز مغربش زیارت عاشورا بخونه هم دوس داره برقصه و اهنگ گوش بده حتی دوس داره سیگارم بکشه (نکشیدما دوس دارم فقط) یه جاهایی چادریه یه جاهایی نه دوس داره دستاش پر از انگشتر باشه از طرفی یه دانشجوی متشخص تو دانشگاه باشه دوس داره یه مامان با نظم و مهربون باشه در آینده ولی گاهی وقتا اینقددیوونه بازی درمیاره که نگو همش توسط مامانش سرزنش میشه و شوهرش عاشقشه  سرمان را با دین بریدند🍂نه تنها کسانی که ستمگرند بلکه کسانی که ستم را میپذیرند هم نزد پرودگار عالم جایگاهی ندارند🍂

یه سیخ چوبی داره

چیه چیشده ؟من یه دختری ام که هم نمازشو میخونه و محرم  میره روضه نذر برمیداره هم دوس داره پیرسینگ بزنه تتو کنه و موهاشو هفت رنگ کنه هم دوست داره کنار نماز مغربش زیارت عاشورا بخونه هم دوس داره برقصه و اهنگ گوش بده حتی دوس داره سیگارم بکشه (نکشیدما دوس دارم فقط) یه جاهایی چادریه یه جاهایی نه دوس داره دستاش پر از انگشتر باشه از طرفی یه دانشجوی متشخص تو دانشگاه باشه دوس داره یه مامان با نظم و مهربون باشه در آینده ولی گاهی وقتا اینقددیوونه بازی درمیاره که نگو همش توسط مامانش سرزنش میشه و شوهرش عاشقشه  سرمان را با دین بریدند🍂نه تنها کسانی که ستمگرند بلکه کسانی که ستم را میپذیرند هم نزد پرودگار عالم جایگاهی ندارند🍂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی لطف کردین😂  منظورم کساییه ک کار میکنن و ساز میزنن

خواستم بالاخره هرچند ناچیز کمکی کرده باشم

عزیزم

من دختر هشت ساله ام رو میخواستم ببرم ویولن

بعد تحقیق و پرس و جو متوجه شدم یادگیریش سخته ممکنه از ساز زدن دلزده بشه

فلوت و بلز که دوره آشنایی با موسیقی یاد گرفته

حالا گیتار بره تا دو سال 

بعد خودش خواست ویولن یا ویولنسل

Be nice😊

عزیزم من دختر هشت ساله ام رو میخواستم ببرم ویولن بعد تحقیق و پرس و جو متوجه شدم یادگیریش سخته ممکن ...

اره برای شروع بچه ۸ سنگینه

عزیزم من دختر هشت ساله ام رو میخواستم ببرم ویولن بعد تحقیق و پرس و جو متوجه شدم یادگیریش سخته ممکن ...

ممنون از نظراتتون

یه سیخ چوبی داره

آرشه 😂

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ویولن

بله سخته

اگر علاقه داری برو

ولی سخت تر از بقیه سازهاست

یه مدت صدای قطار میده موقع آرشه کشیدن 😂 بعدش کم کم درست میشی...

تسلط هم‌بستگی داره به زمانی که میذاری براش

و تعریفت از تسلط

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

گیتار تا دو سال رفتن براش فرقی ایجاد نمیکنه تو یادگیری ویولن....

فقط زمانش رو میگیره

اگر استمرار داشته باشه همون و یاد میتونه بگیره

سازهای ارشه ای خیلی سخته کلا

چه ویالون، چه سلو، چه کمانچه واقعا سختند و ی مدت قابل توجه فقط باید زمان بگذاری با پرده های ساز اشنا شی. چون بر خلاف تار و سه تار و گیتار، محل انگشت گذاری ها مشخص نیست و مثلا نت فا رو باید حفظی جایابی کنی رو دسته. در کنارش تا یاد بگیری اطرافیان باید استانه تحمل زیادی داشته باشند تا صدای غازی که در میاد از ساز رو تحمل کنند!