من الان یه کلیپی تو اینستا دیدم درباره کودک همسری یه دختره بود ۱٠ سالش بود با یه مرد۳۸ ساله ازدواج کرده بود اونم به زور خیلی حالم بد شد درسته من خودم زود ازدواج کردم سنم اخرای ۱۵ بود دوماه دیگه میشدم ۱۶ ولی مال من اجبار نبود خودم خواستم خانوادم مخالفت کردن ولی با نامزدم حرف میزدم همو دوست داشتیم بعد هرجا رفتم تو هر تایپکی دعوا داشتم هرجا تایپک میزنم میگن عه تو متولد ۸۵ هستی وای پشمام برگام و از این جرت و پرتا تا الان هزار تا اکانت تو سایت عوض کردم خستمه خودم مشکلی ندارم بقیه ول نمیکنن
شاید در تربیت اون بچه نکاتی رعایت نشده. شاید باور های درستی بهش انتقال داده نشده. دختری که از بچگی مثلا با یه پسر در ارتباط هست قطعا والدین نظارت مناسبی روش نداشتن وخیلی چیزهای دیگه. هر چند خرفتو قبول دارم گاهی پدر و مادر همه تلاششون رو میکنم ولی باز بچه نمیفهمه که اونها درصد بسیار کمی هستن. ما والدین اکثر فرزند پروری بلد نیستیم . ولی تلاشی هم برای یادگرفتنش نداریم. ای کاش همه والدین قبل از به دار شدن اول فرزند پروری یاد میگرفتن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شاید در تربیت اون بچه نکاتی رعایت نشده. شاید باور های درستی بهش انتقال داده نشده. دختری که از بچگی م ...
مثلن پسر من ۲۲سالگی بیاد بگه الا بلا این دختر وگرنه خودمو میکشم🤣🤣
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
وقتی من یکیو دوس دارم نتونم بخاطر سن کمم باهاش ازدواج کنم و درسن مناسب با کسی ازدواج کنم که علاقه ای ...
دوست داشتن در سن خیلی پایین و بلوغ زودرس و... خب همه اینها نکاتی در تربیت و فرزند پروری اشتباه دارن. ما از کجا میدونید ۱۰ سال دیگه قرارها مثلا با کسی ازدواج کنی که دوستش نداری! دوران بلوغ دوران فکر های زودگذر هست بیشتر تحت تأثیر هورمون هاست. فانتزی ذهنی بیش از منطق عمل میکنند و در این هیچ شکی نیست. بخوام بگم خیلی چیزهای دیگه هم هست که حوصله تایپ ندارم. بهر حال شما ازدواج کردی امیدوارم خوشبخت باشی ولی ترویج و تبلیغ این موضع کار اشتباهی هست چون خوشبختی واقعی رو شما حداقل بعد از ۵ سال که زیر یک سقف با یک نفر زندگی کردی میتونی بگی که هستید خیر