2777
2789
عنوان

شروع موسیقی🎻

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 34 پست
از موسیقی کودکان تا یک سال دیگه حدودا شروع کنن خیلی عالیه

مهدکودکا هم کلاس موسیقی دارن خوبن واسه شروع؟

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

امضات خ دوسدارم.همش قشنگ بود جز خنده های پسرت ایشالا بچتون بسلامت بدنیا بیاد و دیگ تلخی نبینی

عزیزین ممنونم🤍

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مچکرم🤍 پیانو،گیتار کلاسیک،ویولن،ویولن سل،هنگدرام (مدتیه)،یکمم ستار😅 ولی خب ساز تخصیصم گیتار کلاس ...

درود بر شما

من حقیقتش ستار دو سه سالی هست کار میکنم، اما خوب تازگی شروع کردم به پیانو. سخت نیست این همه ساز رو شما با هم بلدین؟ یادتون نمیره؟

مهدکودکا هم کلاس موسیقی دارن خوبن واسه شروع؟

بستگی داره به نوع اموزش و استادشون

ولی به نظر خودم نه

اموزشگاه بهتره باز توی اون‌محیط هم قرار میگیرن بهتره

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

درود بر شما من حقیقتش ستار دو سه سالی هست کار میکنم، اما خوب تازگی شروع کردم به پیانو. سخت نیست این ...

موفق باشین✨

شاید واقعا اشتباه من بود چون خیلیا توصیه نمیکنن که یه همچین کاری رو یه نوازنده انجام بده

ولی من الان نزدیک بیست ساله که دارم موسیقی کار میکنم

عشق و علاقه ام کشف سازهای جدید بود از بچگی تا الان

نه یادم که نمیره چون دیگه نتا انگار هک شدن توی ذهنم😅

اوایلش سخته

ولی‌ثقتی دیگه چندتا کارو باهم سعی کنی هندل کنی اوکی میشه

ولی هیچ وقت از این شاخه به اون شاخه نپریدم اول سعی کردم تو هر کاری موفق و حرفه ای بشم و بعد حرفه جدیدو استارت بزنم اینطوری کار بهتره