2777
2789
عنوان

عنستاگرام..

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 33 پست

کلی پیجای خوب هستش میتونی دنبال کنی و اکسپلورتم همونارو واست بالا میاره.اینستا مثل جامعه میمونه خوب و بد توش هستش و خودت انتخاب میکنی چی رو ببینی

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 و بدلیل نرهای هول و هیزی که زن نما هستن،درخواست دوستی خانومهارو قبول نمیکنم🙄خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

قشنگ نابود کننده زندگیه  این دخترای ارایشکرده عملی فیل‌تر و فوتشاپ کرده رو ادم میبینه از زندگی ...

واقعاااااا پول تبلیغات ادمو به چ کارایی ک وا نمیداره‌‌‌..

هی فلانی! اونچه که با دل من کردی به خدا گفتم‌..‌‌..💔 بسوزی به همان داغ که مرا سوزاندی....😭💔🥀🖤

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سمی بودنش هیچ الگو برداریامون خیلی چرته همون بهتر فیل تر شد

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

من ندارم اصلا نصب هم نمیکنم حوصله دردسر ندارم

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

شما باید تمام اون پستای غمگین و فیک و ناجور رو ریپورت بزنی و به جاش سرچ کنی اون هشتگایی که خوب هستن و دوست داری ببینی رو لایک و سیو کنی. اینجوری کم کم تو فید و اکسپلورت این پستای خوب میان بالا. اینستا دقیقا چیزایی رو نشون آدما میده که خودشون دنبالشون رفتن یا دیدن و لایک کردن. الان برای من همش پستای آموزنده و انگیزشی، شعر و معرفی کتاب و نوشیدنی و فینگرفود و این چیزاست. 

خوشا من که دو سه ساله نیستم توش😊

خوش ب حالت ای کاش پای منم ب مجازی نرسیده بود

هی فلانی! اونچه که با دل من کردی به خدا گفتم‌..‌‌..💔 بسوزی به همان داغ که مرا سوزاندی....😭💔🥀🖤
بستگی داره چیا رو دنبال کنی! تو اینستای من از این خبرا نیس...

دقیقا 

اینستای من فقط غذا و کیک و شیرینی و لباسه بیشتر اصلا پست عادی سازی خیانت ندیدم 

اگرم چیزی یهو ببینم میزنم نمایش داده نشود ک دیگه برام از اون پستا نیاد 

خیلی مواقع خودمون دوست داریم اعصاب خودمونو خرد کنیم

من که اینستا نمیرم ولی جو اینجام همینه فقط عکس نداره😅

اینجا ک منو نابود کرد از بس تاپیک خیانت زنو شوهرا رو دیدم...

دقیقا  اینستای من فقط غذا و کیک و شیرینی و لباسه بیشتر اصلا پست عادی سازی خیانت ندیدم  ا ...

اینستای مامان منم انگار میزنی شبکه اشپزی

ولی اینو قبول کنیم ما زنا ازش خوب استفاده میکنیم ولی اقایون نه

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
شما باید تمام اون پستای غمگین و فیک و ناجور رو ریپورت بزنی و به جاش سرچ کنی اون هشتگایی که خوب هستن ...

اره میدونم تقصیر خودمه انگار خودمم دوس دارم خودمو رجر بدم دیگ ب جایی رسیدم ک با دیدن ی کلیپ غمگین فوری میزنم زیر گریه

دقیقا  اینستای من فقط غذا و کیک و شیرینی و لباسه بیشتر اصلا پست عادی سازی خیانت ندیدم  ا ...

آفرین، مثلا اینستای داداشمو ببینی همش فوتبال و والیبال و ورزشیه. هر کسی علایقشو دنبال می‌کنه، واسه من همش پستای انگیزشی و مثبت اندیشی و مثلا پستای مربوط به وکالت. واسه دخترداییم که یه دختر ۱۶ سالس، همش پستای دخترای عملی و هانده ارچل و .‌.. 😅

آقایون توی تاپیک های من حق هیچگونه اظهار نظری ندارن

اللن دقیقا مگه جم تیویه ک یانت و رواج بدن؛///مگه صد سال پیش ک فقط روزنامه بود خیانتی وجود نداشت یا ر ...

اره دقیقا جیم تیویه انگار قلح همه چیو از بین بردن..