2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام عزیزم من باردار بودم، هر ماه برای چکاپ میرفتم پیش دکترم و هر بار که برمیگشتم با شوهرم میرفتیم ...

خداروشکر الان بچتون چندسالشه؟

من بچم پسره ،استرس دارم نکنه بیش فعال بشه،توی خوردن زیاده روی نمیکنم ولی همسرم وقتی میخره منم میشینم میخورم🤦🏼‍♀️

نه. با با من انقد پفک میخوردم تو بارداری. خداروشکر بچم ارومه و البته خیلی هم باهوشه. منشا بیش فعالی ...

خداروشکر

الان بچتون چندسالشه؟

من کلا شاید ماهی یکبار خوردم

وفکر میکنم الان که ۶ماهمه دیگه تاثیر منفی گذاشته روی جنین🤦🏼‍♀️

خداروشکر الان بچتون چندسالشه؟ من کلا شاید ماهی یکبار خوردم وفکر میکنم الان که ۶ماهمه دیگه تاثیر م ...

وای عزیزم طبیعیه اینا. دخترم اول مهرمیشه 5سالش

خدا جونم ممنون بابت دوتا دسته گلی که بهم دادی ❤️❤️

خداروشکر الان بچتون چندسالشه؟ من کلا شاید ماهی یکبار خوردم وفکر میکنم الان که ۶ماهمه دیگه تاثیر م ...

به امید خدا بچه به سلامتی و خوشی دنیا میاد .... خیلی نگران نباش استرس و نگرانی ضررش از همه چی بدتره .... قدیمها که فست فود و پفک نبود باز هم بچه های بیش فعال به دنیا می اومد . به هر حال به خاطر سلامتی بچه و خودت زیاده روی نکن 

نه عزیزم سعی کن سالم بخوری، اول برای سلامتی خودت، بعدم رسیدن مواد مورد نیاز به نی نی جون. ولی پفک ب ...

نه زیاد نمیخورم اگه بخوام تقسیم بندی کنم یعنی ماهی ۱بسته شاایدم کمتر پفک خوردم

ولی همین ترسوندتم