2777
2789
عنوان

اسکرین پیام هامون( با لینکککککک)

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 53 پست
اخه واقعا میخاستن زنش بدن  بعد حس میکنم خودش هم دوس داشته ازدواج کنه  ۱۸ سالشه هنوززز خی ...

18 اخه ازدواججج🤦🏻‍♀️

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه واقعا میخاستن زنش بدن  بعد حس میکنم خودش هم دوس داشته ازدواج کنه  ۱۸ سالشه هنوززز خی ...

اوخی چقد کوچولوووو

شمام سخت نگیر

یه شوخی کردی اونم شوخی جوابتو داده 

ارتباطتونم جدی نگیر

اون ۱۸ تو چن سالته گلم؟

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
چندسالتونه هردو؟؟ تو ارتباط با پسرا از این شوخیا نکن هوا برشون میداره

من ۱۶ ایشون ۱۸ 

خودمم میدونم زوده واسه این چیزا ولی خب خیلی خیلی تنهام واقعا نیاز دارم از یکی محبت دریافت کنم

پسرا زر زیاد میزنن

هرچی بهش کم محلی کنی بیشتر جذبت میشهـ

هرچی بیشتر پیگیرش بشی، ولت میکنه 

جنبه ندارن 

خیلی بیشوره ن؟

ببخشید ولی حالم بهم خورد😐

جواب محبت که این نیست بعدشم میگه فعلا انگار کیههههه

غمی‌افتاده‌بر‌جانم‌که‌درمانش‌نمی‌دانم..!!❤️‍🩹 کاربری‌دست‌دونفره‌منو‌دوستم🫂❤️

تو ی ماه شد شوهرت ؟ من بعد ی سال اگ یکم از محدودم خارج میشد تا سه چهار روز فحشش میدادم :/ 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ، در خود ببین بعد بخواه .              خلاص🌱                                                                     بچه ها نخندینا ... 🕊 !!!                                                 قلب اکلیلی ۲ سابق :) 
۱۶

از من بهت یه توصیه با پسرای کم سن سال دوستی نکن خودتم سنت کمه زود تحت تاثیر قرار میگیری 

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
من ۱۶ ایشون ۱۸  خودمم میدونم زوده واسه این چیزا ولی خب خیلی خیلی تنهام واقعا نیاز دارم از ی ...

پس رفاقتی طور پیش برو

فکر کن رفیق دخترته، درگیر احساسات جنس مخالف نشو

که اذیت نشی بعدا

به خودشم بگو مدل ارتباطتو

تو از الان شوخی شوخی میگی شوهر بهش اونم قطعا درخواستای نامتعارفشو رو میکنه... البته اگه تا الان نکرده باشه...