2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 63 پست
چون ی دختر داشتم.خونواده ایی دارم که طلاق عیب میدونن.الانم طلاق بگیرم جلو در خونه اشونم نمیذارن بخوا ...

این چیزایی که خوندم

لطفا برو اقدام کن یه شکایتم بنویس که فردا اگه زیر دستوپاش مردی لااقل پلیس بدونه یقه کی رو بگیره

شده برو جلو خونشون بخواب

اونا بدبختت کردن دیگه چیزی برای از دست دادن نداری که

سکوت نکن

عزیزم رودت چطور پاره شد؟؟ کی گفته قراره نابینا بشی؟  چیزایی که نوشتی من تو ذهنم نمیگنجه. منم ...

توضیحش طولانیه خواهر.از همه بدتر اینکه چشمم بهش اکسیژن نرسید و خونریزی کرد باعث اینکه گلومو میگرفت خفم میکرد بعدا من تشنج میکردم.اینقدر تکرار کرد تا شبکیه ام خونریزی کرد.هیچ کس نفهمید چرا.دلیل علمی برای خونریزی شبکیه پیدا نشد.تا ی روز به دکار یواشکی گفتم اینجوری میکرد شوهرم.گفتم میشه از اون باشه داد زد گفت بله خانم چرا نمیشه.انگار داشت ی مردو کتک میزد فک کن

دختر۹ ساله.پسرم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این چیزایی که خوندم لطفا برو اقدام کن یه شکایتم بنویس که فردا اگه زیر دستوپاش مردی لااقل پلیس بدونه ...

دقیقا.بمیرمم کسی نمیفهمه چرا مردم

دختر۹ ساله.پسرم
عزیزم رودت چطور پاره شد؟؟ کی گفته قراره نابینا بشی؟  چیزایی که نوشتی من تو ذهنم نمیگنجه. منم ...

دکتر گفت در نهایت مشکلت نابینایی هست.و منی که ارزوی خواهر یا برادر داشتن دخترم.آرزوی موفق شدن زندگیم.و هزارنا آرزکی دیگرو با خودم به گور میبرم

دختر۹ ساله.پسرم
دکتر گفت در نهایت مشکلت نابینایی هست.و منی که ارزوی خواهر یا برادر داشتن دخترم.آرزوی موفق شدن زندگیم ...

عزیزم به ی دکتر بسنده نکن.چنجا دیگه هم برو نابینا شدن وحشتناکه.برو تا دیر نشده ی دکتر دیگه هم ببینت شاید درمان داشته باشه

...
برگرد خونه پدرت حرف مفتم زدن به فحش بکششون کلا شرایطت سخته از یه کسی کمک بگیر سازمانی جایی سرچ ...

اره خدا کنه جایی باشه بتونم برم بمونم.تا کور نشم مثل خر کار میکنم براشون.چون مامانم از شوهرم بدتره.بابام که فوت کرده.ی برادرم دارم که خودش با خودش درگیره.هربار گفتم این داره از من سواستفاده میکنه.گفتن لال شو بشین زندگی کن آبرومون میره.با معدل و رتبه عالی مهندسی نفت قبول شدم نذاشتن بدم.تا حامله شدم من که ۲۱ سالم بود با نوزاد تنها گذاشتن که به ماچه.هم خونواده خودم هم خونواده شوهرم.بعدا خودم تا صبح میشستم شیر میدادم و کاراشو میکردم ی بار به شوهرم گفتم بچه ارو بگیر خسته شدم با لگد کوبید تو استخوان ساقم من افتادم فقط جوری که بچه ام از دستم نیوفته گفتم نامرد بچه بغلم دردم گرفتم نکن.گفت بچه اتو دوست داری لال شو کتکو بخور.کاش میشد رمان بنویسم از بدبخت بودنم از زن بودنم

دختر۹ ساله.پسرم
عزیزم به ی دکتر بسنده نکن.چنجا دیگه هم برو نابینا شدن وحشتناکه.برو تا دیر نشده ی دکتر دیگه هم ببینت ...

هزارجا رفتم بهترین دکترا.فقط درمانش تزریق داخل چشمیه.اونم انجام میدم ولی خوب نشوم

دختر۹ ساله.پسرم
هزارجا رفتم بهترین دکترا.فقط درمانش تزریق داخل چشمیه.اونم انجام میدم ولی خوب نشوم

الان عزرائیلت چی میگه؟ بخدا زورم میاد بهش بگم شوهر😔

میگه نگهت میدارم یا طعنه کنایه میزنه

اگه از الان کنایه بزنه بعدا بیشتر عذابت میده

...
الان عزرائیلت چی میگه؟ بخدا زورم میاد بهش بگم شوهر😔  میگه نگهت میدارم یا طعنه کنایه میزنه اگ ...

والا دیشب میگه لابد از بچگی مشکل داشتی.نه بابا خواهر نگهداری چیه.همین الانش همش سربه سرم میذاره که کارم برسه به تزریق

دختر۹ ساله.پسرم
والا دیشب میگه لابد از بچگی مشکل داشتی.نه بابا خواهر نگهداری چیه.همین الانش همش سربه سرم میذاره که ک ...

ای بابا...بخدا جدا شو خودتو راحت کن.ب خونوادت بگو دارم بیناییمو از دست میدم شوهرم نمیخواد نگهم داره.دیگه مجبورن کوتاه بیان.

شانست چ خونواده ای داری ادم نمیدونه از خدا گله کنه از کی گله کنه واقعا

...
ای بابا...بخدا جدا شو خودتو راحت کن.ب خونوادت بگو دارم بیناییمو از دست میدم شوهرم نمیخواد نگهم داره. ...

اره بخدا.اینقدر دیدم ی دختر سر اینکه چرا طرف نبردش فلان مسافرت یا فللان لباسو براش نخریده رفته که جداشه.حالا من واقعا دارم میمیرم.هیچکس نمیفهمه.خدا هیچی رو به من نداد.اصلا نمیشنوه صدامو.حداقل بکشه راحت کنه من اسیر دست کسی نشم

دختر۹ ساله.پسرم
اره بخدا.اینقدر دیدم ی دختر سر اینکه چرا طرف نبردش فلان مسافرت یا فللان لباسو براش نخریده رفته که جد ...

خدا نکنه.دعا کن از خدا بخواه چشماتو شفا بده.

بحق همین محرم خدا کمکت کنه هم بیناییت درست شه هم مستقل بشی و کار پیدا کنی ازین مرتیکه جدا شی.آمییین🤲🏻🤲🏻🤲🏻

...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز