عزیزم رودت چطور پاره شد؟؟ کی گفته قراره نابینا بشی؟ چیزایی که نوشتی من تو ذهنم نمیگنجه. منم ...
توضیحش طولانیه خواهر.از همه بدتر اینکه چشمم بهش اکسیژن نرسید و خونریزی کرد باعث اینکه گلومو میگرفت خفم میکرد بعدا من تشنج میکردم.اینقدر تکرار کرد تا شبکیه ام خونریزی کرد.هیچ کس نفهمید چرا.دلیل علمی برای خونریزی شبکیه پیدا نشد.تا ی روز به دکار یواشکی گفتم اینجوری میکرد شوهرم.گفتم میشه از اون باشه داد زد گفت بله خانم چرا نمیشه.انگار داشت ی مردو کتک میزد فک کن
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
برگرد خونه پدرت حرف مفتم زدن به فحش بکششون کلا شرایطت سخته از یه کسی کمک بگیر سازمانی جایی سرچ ...
اره خدا کنه جایی باشه بتونم برم بمونم.تا کور نشم مثل خر کار میکنم براشون.چون مامانم از شوهرم بدتره.بابام که فوت کرده.ی برادرم دارم که خودش با خودش درگیره.هربار گفتم این داره از من سواستفاده میکنه.گفتن لال شو بشین زندگی کن آبرومون میره.با معدل و رتبه عالی مهندسی نفت قبول شدم نذاشتن بدم.تا حامله شدم من که ۲۱ سالم بود با نوزاد تنها گذاشتن که به ماچه.هم خونواده خودم هم خونواده شوهرم.بعدا خودم تا صبح میشستم شیر میدادم و کاراشو میکردم ی بار به شوهرم گفتم بچه ارو بگیر خسته شدم با لگد کوبید تو استخوان ساقم من افتادم فقط جوری که بچه ام از دستم نیوفته گفتم نامرد بچه بغلم دردم گرفتم نکن.گفت بچه اتو دوست داری لال شو کتکو بخور.کاش میشد رمان بنویسم از بدبخت بودنم از زن بودنم
ای بابا...بخدا جدا شو خودتو راحت کن.ب خونوادت بگو دارم بیناییمو از دست میدم شوهرم نمیخواد نگهم داره. ...
اره بخدا.اینقدر دیدم ی دختر سر اینکه چرا طرف نبردش فلان مسافرت یا فللان لباسو براش نخریده رفته که جداشه.حالا من واقعا دارم میمیرم.هیچکس نمیفهمه.خدا هیچی رو به من نداد.اصلا نمیشنوه صدامو.حداقل بکشه راحت کنه من اسیر دست کسی نشم