2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگن بیهوشی خیلی خوبه ولی نمیدونم این مرکزی که قراره برم داره یانه؟ عوارض نداشت؟

نه عزیزم،زنگ بزن بپرس چون اگه با بیهوشی باشه باید ناشتا باشی

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘
خیلی میخام شجاع باشم ولی واقعا تحملم خیلی کمه🤕

من خالم چن روز پیش رفت عکس رنگی ب حدی خودشو سفت گرفته بود ک بعدش خونریزی زیاد داشت هم نمی‌دونم دقیق میگف یچیزی ک برا انجام آزمایش هس شکسته بود بس ک خودشو سفت گرفته بود شما خودتو شل بگیر تا زودتر کارت بشه دردم خیلی نکشی 

وقتی یه نظری میدم باب دلت نیس لازم نیس ریپ بزنی باشه عزیزم؟😊
من خالم چن روز پیش رفت عکس رنگی ب حدی خودشو سفت گرفته بود ک بعدش خونریزی زیاد داشت هم نمی‌دونم دقیق ...

واییی مشکل همینه خیلی ببخشید من موقع رابطه ام خودمو جمع میکنم اولش دردم میاد🤕

خوشبحالللت

اره ولی هر سختی قشنگیشو داره .من شوهرم نمیبر میگفت دو بار رفتی اگه باردار میشدی میشدی دیگه نمیزارم بری با هزار بدبختی رفتم .اونجا وقتی لباسامو میپوشیدم تنها بودم نشستم گریه کردم تو خودم گفتم خدایا منم از این دکتر و دوا و درمون نجات بده خدا هم شنید انشاءالله همه کسایی که نی نی میخوان خدا بهشون بده با صبر امتحانشون نکنه

😎😉😉😑😑
واییی مشکل همینه خیلی ببخشید من موقع رابطه ام خودمو جمع میکنم اولش دردم میاد🤕

وای ن اینجا اصلا سفت نگیر ک بعدش خودت اذیت میشی من تجربه نداشتم ولی دردش میگن ۲.۳دقه بیشتر نیس؛شجاع باش😃♥️

وقتی یه نظری میدم باب دلت نیس لازم نیس ریپ بزنی باشه عزیزم؟😊