2789

شوهر منم‌ مهمون خواهرم اینا دعوت کرده خودش هنوز نیومده دفعه چندمشه اینکار میکنه عمدا بی احترامی میکنه 

من نمیدونم دیگ چرا دعوت میکنی حداقل قبل مهمونا برس نه یه ساعت بعدش

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم گرفته بود یهویی اومد تو 

گفت چرا گریه میکنی اینا 

گفتم دلم گرفته 

شروع کرد به خودش فهش دادن و می‌کوبید تو سر خودش میگفت خدا منو بکشه 

منم آب پارچ رو ریختم روش

خدایاشکرت❤️

شوهر منم‌ مهمون خواهرم اینا دعوت کرده خودش هنوز نیومده دفعه چندمشه اینکار میکنه عمدا بی احترامی میکن ...

وا 

بهش ساعت و اشتباه بگو

مثلا ساعت ۹ مهمونا میان بهش بگو ۸ میان

خدایاشکرت❤️

بی دلیل نمیشه عزیزم

یاد سختی های مامان و بابام افتادم زندگیمون اون موقع ها خیلی عجیب بود انگار یکی مثل شهر عجایب بود 

یاد گریه هاس خواهر شوهرم و شوهرم واسه مرگ پدرشون افتادم

خدایاشکرت❤️

وا  بهش ساعت و اشتباه بگو مثلا ساعت ۹ مهمونا میان بهش بگو ۸ میان

ای بابا 

میخواد باجناق اش خیط کنه 

خیلی کثافته عمدا اینجوری میکنه 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

یاد گریه خواهر شوهرت خیلی عالی بود😂

بزار یه چیزی بگم طولانیه اما جالبه 

شوهر من خیانت و اینا نمیکنه چون واقعا چیزی واسش کم نذاشتم اما قبلا نزدیک بود که منشیش گولش بزنه که خداروشکر خواهر شوهرم سر رسید

خواهر شوهرم اسمش پریسا هست همسن منه 

باهم رفته بودیم خرید

گفتیم بریم به مهدی شوهرم یه سری بزنیم 

رفتیم مطبش  . این منشیش یه دختره بود که کلیییی عمل کرده بود و لباس کوتاه و چسبناک و تنگ می‌پوشید 

حجابم که نداشت 

آرایشش همیشه غلیییییظ با مردا هم همش میگفت و می‌خندید و کلی چیز دیگه که جاش نیست بگم 

من گفتم برم برای شوهرم یه ساندویچی جیزی بگیرم ظهره گشنش میشه گناه داره 

من رفتم ۳ تا ساندویچ خریدم 

خواهرم شوهرم زودتر از من رفت مطب

خدایاشکرت❤️

بزار یه چیزی بگم طولانیه اما جالبه  شوهر من خیانت و اینا نمیکنه چون واقعا چیزی واسش کم نذاشتم ...

دید این زنه خیلی قربون صدقه شوهرم میره و خیلی چیزای دیگه که بازم جاش نیست بگم

خلاصه خواهر شوهرم همه شیشه هارو شکونده بود زنه هم انقد زده بود کبود شده بود دماغش ضرب دیده بود 

خدایاشکرت❤️