2777
2789
عنوان

شام چی دارین😋🍲

| مشاهده متن کامل بحث + 1293 بازدید | 95 پست
خواهش می کنم گلم ممنونم از دعای خیرت سلامت باشین❤️⁦❤️❤️❤️ (⁠ ⁠◜⁠‿⁠◝⁠ ⁠)⁠♡⁩⁦❤️❤️❤️

فدات🌹😍

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

می دونی چرا  چون با لیوان حساب می کنی  لعنتی اندازه گیری با لیوان خیلی زیاد باید وزن کنی ...

خدا از دهنت بشنوه از ظهر عذاب وجدان دارم اینو خوردم

آخه ترازو ندارم

برنامه کرفس خوراک لوبیای خونگی رو جدا از کنسروی زده

چمیدونم

یعنی شب هم بخورم؟ 😅

خیلی دوست دارم چشمم دنبالش مونده

خدا از دهنت بشنوه از ظهر عذاب وجدان دارم اینو خوردم آخه ترازو ندارم برنامه کرفس خوراک لوبیای خونگی ...

بخور بابا من خودم به کلی آدم برنامه میدادم 

یه لیوان بخور کالریش رو بزن ۲۰۰ نون هم نخور 

الان چند روز از پریودیت گذشته یبار دیگا بزن

حدود ۲۲ روز

😗کیا حس میکنن دنیا یه فیلمه و ما بازیگر این فیلم 🤔    دلم میخواد انقدر گریه کنم ک اشکم خشک بشه دیگ راحت بشم 😔                                                          برای مامان شدنم صلوات بفرستین لطفا 💚