2777
2789
عنوان

کاپ دار ها...

| مشاهده متن کامل بحث + 1868 بازدید | 116 پست
فقط ی سوال پریودی حالا ک کاپ رو در میاری دستا خونی نمیشن؟ و بعدش تو سرویس چطوری تمیزش میکنین ک دوبار ...

من با یک دست شیر آب و باز میکنم و یک دستم و کامل تمیز نگه میدارم کاپ و در میارم تو همون دستشویی همون حالت نشسته ببخشید واضح میگم متوجه بشی کاپ و خالی میکنم و با دست دیگم شلنگ و باز میکنم و آب میگیرم داخل کاپ تمیز بشه بعد باز میزارم داخل و خودم و میشورم و خشک میکنم با دستمال 

نهههههه اصلا وقتی پریود نیستی  استفاده نکن چون اذیت می کنه فقط زمان پریود که خودش لیز میشه شرای ...

مرسی     

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن من حس نمیکنم مگه اینکه بد گذاشته باشی یوقتا یادم میره باید خالیش کنم 😂

من هم یکی از مشکلاتم با کاپ اینه که یهو ممکن فراموش کنم حالیش کنم ولی این سری قانون گذاشتم گفتم یه بار صبح یه بار ظهر یه بار عصر یه بار هم آخر شب 

ولی ممکن سه بار هم تو روز بشه 

چه خوب  کاش یک برداشته بودی

میترسم مشکل سایزش باشه اخه خانمه گفت این مناسب شماست 😢

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
عزیزم قیمتشو بهم میگی بی زحمت؟

۳۵۰ هست عزیزم  

نه اشکال نداره اگه خونریزیت زیاده همون دو خوبه با لوبریکانت لیزش کن و استفاده کن

من ماهی یک الی یک و نیم بسته نوار مصرف  داشتم قبلا. 

دوره ام ۵ الی ۶ روزه بود 

من با یک دست شیر آب و باز میکنم و یک دستم و کامل تمیز نگه میدارم کاپ و در میارم تو همون دستش ...

دقیقا من هم همین جوری عمل می کنم

یه کم هم خم میشم 🤣🤣🤣🤣🤣

ولی حاضرم دستم خونی بشه ولی لباس و لباس زیر و تشک و رو تختیم کثیف نشه والا نمی دونم چرا بعضی ها با خونی شدن دست مشکل دارن ؟؟؟ بعد چه جوری تو دستشویی خودشون رو میشورن 🙈🙈🙈اون که بدتر از خونه

دقیقا من هم همین جوری عمل می کنم یه کم هم خم میشم 🤣🤣🤣🤣🤣 ولی حاضرم دستم خونی بشه ولی لباس و لب ...

منم خیلی مشکل داشتم با نوار چندشم میشد دستم و ولی ده بار میشورم بعدش 🤣 از خودمم بدم میاد

هرچقدر کلیپ دیدم بی فایده بود... ناخنم کاشته تسلطی ندارم .  ببخشید رک میگم اخه اونجا ماهیچه ها ...

سلام تجربه ی من از کاپ...

🌹اول اینکه ماه اول واقعا سخته ،من اول هی حس میکردم واژنم داره زخم میشه از بس سعی می‌کردم جا بزنم کاپو و حس خیلی بدی به کاپ داشتم ،کامل حسش میکرم تو بدنم و نشتی داشت

🌹دوم، الان هربار خالی کردن و جا زدنش بعد دو ماه حدود پنج دقیقه زمان میگیره 

🌹سوم ،روش های مختلفی برای تا زدن کاپ وجود داره ،مشکل من این بود که کاپ و خوب نمی‌تونستم تا بزنم ،یا بیرون یهو باز میشد یا بعد جا زدنش توی واژن باز نمیشد...

الان با یادگرفتن تا زدن مشکلم کامل حل شده...

🌹چهارم ،دلیل نشتی خوب جا نزدن کاپه ،کاپ باید کاملا داخل باشه و با سر انگشت هات بتونی حسش کنی فقط...یا میتونه دلیلش دیر خالی کردن کاپ باشه ،من روزهای اول پریودیم دو الی سه ساعته باید خالی بشه..

🌹پنجم ،نیازی به لوبریکانت نداری ،دستت و قشنگ بشور ،کاپ تمییز باشه ،تا بزن و اروم اروم بفرستش تو ...نفس عمیق بکش تا منقبض نباشی ...صبور باش،کم کم بزار بره داخل

🌹🌹بازم سوالی بود بپرس